کارشناس مسائل خاورمیانه :

بی خردی و تهور دو صفت حاکمان آل سعود/ نصیحت امروز قطری‌ها به عربستان مانند نصیحت حافظ اسد به صدام حسین است

بی خردی و تهور دو صفت حاکمان آل سعود/ نصیحت امروز قطری‌ها به عربستان مانند نصیحت حافظ اسد به صدام حسین است
دکتر ناصر سودانی گفت: نصیحت امروز قطری‌ها به عربستان مانند نصیحت 37 سال گذشته حافظ اسد به صدام حسین است و برای همیت سران آل سعود با روحیه متکبرانه خود به مقابله با این موضوع پرداختند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ناصر سودانی در گفتگو با رهیاب با بیان اینکه حکام جدید سعودی از دو صفت بی خردی و تهور برخوردارند، اظهار داشت: این دو صفت مربوط به آن پادشاه پیر و نادان و آن جوان متهور تحریک پذیر از آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناصر سودانی در گفتگو با رهیاب با بیان اینکه حکام جدید سعودی از دو صفت بی خردی و تهور برخوردارند، اظهار داشت: این دو صفت مربوط به آن پادشاه پیر و نادان و آن جوان متهور تحریک پذیر از آمریکا و رژیم صهیونیستی است., رهیاب ,

وی افزود: عربستان سعی می‌کند کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را فرماندهی کند و این پدیده برای بعضی از کشورها ناراحت کننده است؛ قطر خود را برخوردار از ثروت، اندیشه و میدان دار در منطقه می‌داند و برای همین شبکه الجزیره را راه اندازی کرده و امروز این شبکه در میان کشورهای عربی جایگاه ویژه‌ای دارد.

, وی افزود: عربستان سعی می‌کند کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را فرماندهی کند و این پدیده برای بعضی از کشورها ناراحت کننده است؛ قطر خود را برخوردار از ثروت، اندیشه و میدان دار در منطقه می‌داند و برای همین شبکه الجزیره را راه اندازی کرده و امروز این شبکه در میان کشورهای عربی جایگاه ویژه‌ای دارد.,

سودانی با بیان اینکه قطر خود را امپراطوری رسانه و گاز در بین کشورهای عربی می‌داند، گفت: قطری‌ها به دنبال معرفی خود به عنوان نقطه متقابل رژیم صهیونیستی می‌‍داند و در بحث بیداری اسلامی نیز با پخش زنده از وقایع نقش خود را تعیین کننده می‌دانند.

, سودانی با بیان اینکه قطر خود را امپراطوری رسانه و گاز در بین کشورهای عربی می‌داند، گفت: قطری‌ها به دنبال معرفی خود به عنوان نقطه متقابل رژیم صهیونیستی می‌‍داند و در بحث بیداری اسلامی نیز با پخش زنده از وقایع نقش خود را تعیین کننده می‌دانند.,

نماینده سابق مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: قطر با تکیه بر این 3 ویژگی خود را دنباله رو عربستان سعودی نمی‌دانند و می‌خواهند خود را به عنوان کشوری مستقل معرفی کنند.

, نماینده سابق مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: قطر با تکیه بر این 3 ویژگی خود را دنباله رو عربستان سعودی نمی‌دانند و می‌خواهند خود را به عنوان کشوری مستقل معرفی کنند. ,

وی با بیان اینکه قطری‌ها ایران را از نظر ثروت، اقتدار سیاسی و نظامی را کشوری مهم و تعیین کننده می‌دانند، بیان کرد: آنها ایران را به عنوان بازیگر اصلی منطقه پذیرفتند و پس از پی بردن به این موضوع به دنبال ارتباط با ایران هستند و این نقطع افتراغ آنها با عربستان سعودی است.

, وی با بیان اینکه قطری‌ها ایران را از نظر ثروت، اقتدار سیاسی و نظامی را کشوری مهم و تعیین کننده می‌دانند، بیان کرد: آنها ایران را به عنوان بازیگر اصلی منطقه پذیرفتند و پس از پی بردن به این موضوع به دنبال ارتباط با ایران هستند و این نقطع افتراغ آنها با عربستان سعودی است.,

سودانی اظهار داشت: نصیحت امروز قطری‌ها به عربستان مانند نصیحت 37 سال گذشته حافظ اسد به صدام حسین است و برای همیت سران آل سعود با روحیه متکبرانه خود به مقابله با این موضوع پرداختند.

, سودانی اظهار داشت: نصیحت امروز قطری‌ها به عربستان مانند نصیحت 37 سال گذشته حافظ اسد به صدام حسین است و برای همیت سران آل سعود با روحیه متکبرانه خود به مقابله با این موضوع پرداختند.,

وی با بیان اینکه عربستان به دنبال ایجاد تفرقه درون کشورهای اسلامی است، افزود: تفرقه افکنی عربستان تبعیت از سیاست‌های منطقه‌ای آمریکا است، غافل از اینکه آمریکا با این سیاست به دنبال حل مشکلات اقتصادی خود است. آمریکا با ایجاد اختلاف منجر به جنگ داخلی در منطقه سیاست فروش تسلیحات و ایران هراسی را دنبال می‌کند.

, وی با بیان اینکه عربستان به دنبال ایجاد تفرقه درون کشورهای اسلامی است، افزود: تفرقه افکنی عربستان تبعیت از سیاست‌های منطقه‌ای آمریکا است، غافل از اینکه آمریکا با این سیاست به دنبال حل مشکلات اقتصادی خود است. آمریکا با ایجاد اختلاف منجر به جنگ داخلی در منطقه سیاست فروش تسلیحات و ایران هراسی را دنبال می‌کند.,

رئیس دانشگاه امیرالمومنین اهواز گفت: آمریکا با این سیاست به دنبال ایجاد یک چتر حمایتی برای حفاظت از رژیم صهیونیستی است چرا که دو کشور درگیر جنگ از نظر اقتصادی و نظامی تضعیف می‌شوند و رژیم صهیونیستی با استفاده از این اختلافات و ضعف‌ها حیات خود را ادامه دهد.

, رئیس دانشگاه امیرالمومنین اهواز گفت: آمریکا با این سیاست به دنبال ایجاد یک چتر حمایتی برای حفاظت از رژیم صهیونیستی است چرا که دو کشور درگیر جنگ از نظر اقتصادی و نظامی تضعیف می‌شوند و رژیم صهیونیستی با استفاده از این اختلافات و ضعف‌ها حیات خود را ادامه دهد.,

وی با بیان اینکه کشورهایی که خرد سیاسی ندارند این سیاست منطقه‌ای آمریکا را دنبال می‌کنند، عنوان کرد: کشوری که کمترین اندیشه را دارد از این سیاست فاصله می‌گیرد و برای همین قطر برای دوری از خیمه شب بازی آمریکا رو به این چالش آورده است.

, وی با بیان اینکه کشورهایی که خرد سیاسی ندارند این سیاست منطقه‌ای آمریکا را دنبال می‌کنند، عنوان کرد: کشوری که کمترین اندیشه را دارد از این سیاست فاصله می‌گیرد و برای همین قطر برای دوری از خیمه شب بازی آمریکا رو به این چالش آورده است.,

سودانی با اشاره به نقش کلیدی ایران در منطقه بیان کرد: ما باید سعی کنیم که قطر مشکلات داخلی خود را حل کند تا با این کمک اعتماد آنها را تقویت کنیم.

, سودانی با اشاره به نقش کلیدی ایران در منطقه بیان کرد: ما باید سعی کنیم که قطر مشکلات داخلی خود را حل کند تا با این کمک اعتماد آنها را تقویت کنیم.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه