مدیرکل کمیته امداد استان سمنان خبر داد:
رشد 19 درصدی پرداخت زکات در استان سمنان/اجرای 26 پروژه عمرانی از محل وجوهات زکات در استان
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان از رشد 19 درصدی پرداخت زکات استان خبر داد و گفت: بیش از 8 میلیارد تومان زکات سال گذشته در استان جمع آوری شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید جواد رضوی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت از جمع آوری بیش از 8 میلیارد تومان زکات طی سال گذشته در استان خبر داد و گفت: این مبلغ به صورت زکات واجب، مستحبی، فطریه و غیرنقدی در استان سمنان جمع آوری شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,وی با بیان اینکه 3 میلیارد تومان زکات مستحب و واجب توسط مودیان زکات طی یک سال اخیر در سطح استان جمع آوری شد، افزود: 400 میلیون تومان زکات فطریه و 550 میلیون تومان به صورت انتظامی و غیر نقدی نیز در سطح این استان جمع آوری شده است.
,مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان با اشاره به اینکه سال گذشته 8 میلیارد تومان تعهد کمیته امداد استان برای جمع آوری زکات بود، اظهار کرد: این تعهد به صورت صد درصد محقق شد.
,رشد 19 درصدی پرداخت زکات در استان سمنان
, رشد , 19 درصدی پرداخت زکات در استان سمنان,رضوی از رشد 19 درصدی پرداخت زکات استان سمنان در سال گذشته خبر داد و گفت: سال گذشته استان سمنان عملکرد خوبی در حوزه جمع آوری زکات داشت و رتبه سوم را در کشور کسب کرد.
,وی با بیان اینکه از میزان زکات جمع آوری شده مبلغ 42 درصد برای انجام پروژه های عمرانی هزینه شد، افزود: 42 درصد از درآمد زکات استان صرف محرومیت زدایی مناطق روستایی و اجرای طرح های عمرانی در روستاها شد.
,مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان همچنین تصریح کرد: زکات های جمع آوری شده در سطح استان برای عمران و آبادی همان منطقه استفاده می شود تا مردم بتوانند آثار و برکات آن را مشاهده کنند.
,اجرای 26 پروژه عمرانی از محل وجوهات زکات در استان سمنان
, اجرای 26 پروژه عمرانی از محل وجوهات زکات در استان سمنان,رضوی با اشاره به اینکه 26 پروژه از محل درآمد زکات سال گذشته در سطح استان اجرایی شد، اظهار کرد: محرومیت زدایی مناطق روستایی با اجرای پروژه های عمرانی نیز از اعتبارات زکات جمع آوری شده به مبلغ بیش از یک میلیارد و 250 میلیون تومان بوده است.
,تبلیغات چهره به چهره برای جمع آوری زکات
, تبلیغات چهره به چهره برای جمع آوری زکات,وی با بیان اینکه تبلیغات چهره به چهره در سطح روستاهای استان برای جمع آوری زکات صورت می گیرد، گفت: با سازمان تبلیغات تفاهم نامه ای امضا شده است که در صورت اعزام روحانیون در طول سال به سطح استان درخصوص زکات نیز تبلیغ انجام شود.
,مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با توجه به اینکه جلسات شورای زکات به صورت مرتب در سطح استان برگزار می شود، بیان کرد: در این جلسات ائمه جمعه حضور پیدا می کنند و در خصوص زکات مطالبی را ارائه می دهند.
,کشاورزان زکات را از طریق تعاونی های روستایی پرداخت کنند
, کشاورزان زکات را از طریق تعاونی های روستایی پرداخت کنند ,رضوی با اشاره به اینکه در صدد هستیم که کمیته امداد را در سیستم درآمدی تعاونی روستایی شرکت غله ثبت و ضبط کنیم، افزود: با ورود کمیته امداد به سیستم اداری تعاونی ها کشاورز در جهت پرداخت زکات مشکلی نخواهد داشت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه