logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین:

22 هزار نوآموز قزوینی در طرح سنجش سلامت شرکت می‌کنند

22 هزار نوآموز قزوینی در طرح سنجش سلامت شرکت می‌کنند
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین بیان کرد: امسال بالغ بر 22 هزار نوآموز طی دو مرحله مقدماتی و تشخیصی مورد ارزیابی و سنجش قرار می‌گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ بیست و چهارمین طرح ملی سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان صبح امروز(یکشنبه) با حضور مسئولین استان قزوین آغاز شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین در حاشیه مراسم افتتاح طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان که به صورت نمادین در آموزشگاه میثاق برگزار شد، افزود: این طرح با همکاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین و به منظور ارزیابی سلامت عمومی و آمادگی تحصیلی دانش‌آموزان در 15 پایگاه ثابت و سیار برگزار می‌شود. 

وی افزود: پایگاه تخصصی نیز در طول روزهای تابستان در زمان اجرای طرح سنجش به منظور بررسی مشکلات نوآموزانی که در پایگاه‌های اولیه تشخیص داده شده‌اند، دایر می‌شود. 

قاسمی ادامه داد: امسال بالغ بر 22 هزار نوآموز طی دو مرحله مقدماتی و تشخیصی در زمینه‌های بینایی، شنوایی، گفتار، آمادگی تحصیلی، اوتیسم، قد، توده بدنی، دندان و معاینات عمومی مورد ارزیابی و سنجش قرار می‌گیرند و ثبت نام قطعی دانش‌آموزان در پایه اول ابتدایی با ارائه دفترچه سنجش سلامت انجام خواهد شد. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین خاطرنشان کرد: نوآموزانی که در طرح سنجش سلامت بدون مشکل ارزیابی شوند، برای ثبت‌نام به مدارس عادی و نوآموزانی که مشکوک به مشکلاتی در هر یک از زمینه‌های یاد شده باشند جهت تکمیل پرونده سلامت به مراکز تخصصی ارجاع داده خواهند شد. 

قاسمی تأکید کرد: در سال گذشته 22 هزار و 169 نوآموز در استان در طرح سنجش شرکت نمودند که تحت بررسی ارزیابی سلامت عمومی و آمادگی تحصیلی گرفتند. 

وی ادامه داد: امسال برای سومین بار نوآموزان استان قزوین در طرح ملی سنجش به صورت اینترنتی ثبت نام و مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. 

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه