مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل خبرداد؛
آغاز برداشت طالبی از مزارع آران و بیدگل/ سطح کشت محصول ۳۰۰ هکتار کاهش یافته است
حسین فتاحی با اشاره به کاهش سطح کشت طالبی گفت: میانگین برداشت طالبی در آران و بیدگل به علت خشکسالی، وزش طوفان، آفت و تغییر الگوی کشت به ۲۰ تن کاهش یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خطب شکن؛ مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل از آغاز برداشت طالبی از ۶۶۰ هکتار از سطح زیر کشت این محصول در شهرستان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن,حسین فتاحی صبح امروز در گفتگویی در این باره عنوان کرد: میانگین برداشت طالبی در آران و بیدگل ۳۵ تن در هر هکتار است اما امسال به علت خشکسالی، وزش طوفان، آفت و تغییر الگوی کشت این رقم به ۲۰ تن در هر هکتار کاهش یافت.
,وی با بیان این که بیشترین سطح زیر کشت محصول طالبی در مناطق سفیدشهر، نوش آباد و ابوزیدآباد قرار دارد تصریح کرد: در راستای تغییر الگوی کشت، سطح کشت طالبی در شهرستان را ۳۰۰ هکتار کاهش داده ایم.
,مدیر جهاد کشاورزی شهرستان به جایگزینی گیاهان دارویی و پسته به عنوان محصولاتی با نیاز آبی کم تر در طرح تغیر الگوی کشت اشاره کرد افزود: پسته، گل محمدی و زعفران محصولی استراتژیک و جایگزین مناسبی برای کشت محصولات با مصرف آبی بالا هستند.
,به گفتهی فتاحی برداشت طالبی از نیمه خرداد در آران و بیدگل آغازشده و تا پایان این ماه ادامه دارد.
,شهرستان آران و بیدگل دارای ۳ هزار هکتار زمین باغی و ۱۱ هزار هکتار زمین زراعی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه