به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بصیر سبزوار اسماعیل صابریان از جانبازان هشت سال جنگ تحمیلی بود که پس از تحمل چندین سال درد و رنج بیماری یک شنبه شب در بیمارستان به یاران شهیدش پیوست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیر سبزوار,,
در این مراسم که با حضور فرماندار فرمانده سپاه تنی چند از مسئولان شهرستانی و جمعی از مردم ولایتمدارو شهیدپرورو روزه دار سبزوار برگزار شد پیکر این جانباز ازمحل مسجد جامع تا گلزار شهدای سبزوار تشییع و در کنار همرزمان و یاران شهیدش به خاک سپرده شد.
,,
مردم سبزوار هنگام تشییع پیکر این شهید با شعارهای لبیک یا حسین و لبیک یا زینب و همچنین با سردادن شعار مرگ برامریکا و مرگ براسرائیل همچنان تاکید کردند که دشمنی آنها با استکبار پا برجا است.
,,
صابریان در عملیات های مهران و کربلای 4 از ناحیه دست ،پا و گردن مورد اصابت ترکش قرار گرفته بود به درجه جانبازی نائل آمده بود.
,,
انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه