logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده سپاه شهرستان لردگان:

در اولویت قرار گرفتن مبارزه به جای پیشگیری از مصرف موادمخدر

در اولویت قرار گرفتن مبارزه به جای پیشگیری از مصرف موادمخدر
فرمانده سپاه شهرستان لردگان گفت: متأسفانه در این شهرستان به جای توجه به مسئله پیشگیری از افزایش موادمخدر و اعتیاد، اقدام و مبارزه با آن در اولویت قرار گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام لردگان، سیدمسعود موسوی در نشست شورای مبارزه با موادمخدر این شهرستان اظهار کرد: متأسفانه در جلسات مختلف درخصوص موادمخدر به جای پرداختن به عملکرد در راستای پیشگیری از ترویج و استفاده از موادمخدر، اقدامات صورت گرفته در زمینه مبارزه با موادمخدر مورد بررسی قرار می‌گیرد در صورتی که باید به مسئله پیشگیری توجه ویژه‌ای شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام لردگان,

وی گفت: در شهرستان لردگان برخی عوامل و فرهنگ‌ها زمینه بروز اعتیاد را بیش‌ازپیش تقویت می‌کند که ازجمله می‌توان به مسئله طلاق و بیکاری در بین جوانان و فرهنگ تعارف‌کردن مواد به بزرگان در مجالس مختلف اشاره کرد که زمینه را برای آشنایی جوانان با موادمخدر بیشتر می‌کند.

فرمانده سپاه شهرستان لردگان عنوان کرد: در گذشته طلاق در استان چهارمحال و بختیاری و به تبع آن در شهرستان لردگان یک مسئله ناشناخته و بد به حساب می‌آمد ولی امروزه این مسأله به راحتی در سطح استان و شهرستان در حال انجام است، در چند دهه اخیر به ازای 21 ازدواج  فقط یک طلاق داشتیم اما امروزه این آمار به هشت ازدواج و یک طلاق رسیده که بسیار ناراحت کننده است و نیاز به اقدامات اساسی در این زمینه وجود دارد.

موسوی در پایان فعال‌سازی کارگاه‌های آموزشی در سطح شهرستان را یک ضرورت عنوان کرد و گفت: در صورت آموزش شهروندان در خصوص معضلات و آسیب‌های جدی مواد مخدر به فرد و جامعه، می‌توان امید به کاهش مصرف و روی‌آوردن جوانان و خانواده‌ها در آینده به مواد مخدر در سطح شهرستان لردگان را داشت.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه