مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی خبر داد؛

مانور شناسایی و مقابله با حریق، 14 تیر ماه در آذربایجان‌شرقی برگزار می‌شود

مانور شناسایی و مقابله با حریق، 14 تیر ماه در آذربایجان‌شرقی برگزار می‌شود
ساعی از برگزاری مانور شناسایی و مقابله با حریق با مشارکت اداره کل حفاظت محیط زیست استان، جوامع محلی و سازمان‌های مردم‌نهاد در روز 14 تیر ماه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، خلیل ساعی در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی این مانور، اظهار داشت: با توجه به اینکه هر ساله بخش وسیعی از جنگل‌ها و مراتع کشور و به‌ویژه استان آذربایجان‌شرقی طعمه حریق شده و این سرمایه ملی بر اثر آتش‌سوزی نابود می‌شود به همین دلیل پیشگیری و شناسایی نقاط بحرانی آتش‌سوزی و اطفای به‌موقع حریق جزو اولویت‌های عملیاتی ستاد بحران قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی افزود: بر همین اساس در راستای تامین تجهیزات، جلب مشارکت و تعامل با جوامع بومی و محلی و همکاری با دستگاه‌های مسؤول در جهت اطفای سریع و به‌موقع آتش‌سوزی‌ها و کاهش خسارات ناشی از آن، مانور مقابله با حریق برگزار می‌شود.

,

ساعی بیان داشت: این مانور همزمان با سایر استان‌های درگیر با بحران آتش‌سوزی مراتع، در روز 14 تیر ماه امسال با مشارکت اداره کل حفاظت محیط زیست استان، جوامع محلی و سازمان‌های مردم‌نهاد در استان آذربایجان‌شرقی نیز برگزار می‌شود.

,

وی هدف از اجرای این مانور را افزایش توان و ایجاد آمادگی نیروهای اجرایی همچنین افزایش تعامل و همکاری دستگاه‌های مرتبط ذکر کرد و گفت: اداره کل مدیریت بحران استانداری به عنوان مسئول برگزاری این مانور، عملیات اجرایی و تشکیل ستاد اطفای حریق و استفاده از ظرفیت‌های انسانی و تجهیزات موجود را هدایت خواهد کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه