رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجن تاکید کرد

اقدامات کنترلی شدید در مورد تب کریمه کنگو در بروجن/جای نگرانی نیست

اقدامات کنترلی شدید در مورد تب کریمه کنگو در بروجن/جای نگرانی نیست
رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجن با اشاره به مشاهده مورد مشکوک تب کریمه کنگو در این شهرستان، تاکید کرد: جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد زیرا اقدامات کنترلی را به شدت انجام می دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسن کرمی در گفتگو با خبرنگار کلار، ضمن بیان این که یک مورد مشکوک تب کریمه کنگو در شهرستان بروجن مشاهده شده است، تاکید کرد: جای نگرانی وجود ندارد زیرا اقدامات کنترلی را به شدت انجام می دهیم.

کرمی با بیان این که مورد مشکوک در منطقه عشایری شمس آباد کنار پل کره بس مشاهده شد، افزود: منطقه شمس آباد را به عنوان کانون حساس در برنامه داریم؛ اقدامات پیشگیرانه زودتر از موعد را انجام می دهیم که چیزی از زمان را از دست ندهیم.

وی ضمن بیان این که  امروز اکیپ ها به منطقه شمس آباد اعزام شدند و مردم را غربال گری کردند، افزود: سموم و مواد ضدعفونی هم به آنها تحویل می شود که اگر این بیماری تایید شد تحت کنترل باشد.

کرمی به نشست اخیر که در شبکه بهداشت و درمان بروجن برگزار شد اشاره کرد و گفت: اقدامات کنترلی را با همکاری دامپزشکی، فرمانداری، منابع طبیعی و هلال احمر تشدید کردیم.

وی با بیان این که تب کریمه کنگو ویروسی است که در بدن کنه ای به نام (یالوما) وجود دارد، افزود: این ویروس حدود 800 روز زنده می ماند و اگر کنه ای آلوده شود تا همیشه باقی می ماند.

کرمی ضمن بیان این که تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است، افزود: اگر دامی مبتلا شود پوست و گوشت آن می تواند این بیماری را انتقال دهد.

تماس با گوشت آلوده بیماری را منتقل می کند

رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجن گفت: افرادی که به هر شکلی با دام سر و کار دارند بایستی شرایط بهداشتی را رعایت کنند؛ قصابان هنگام ذبح دام باید وسایل حفاظتی فردی مثل چکمه، لباس ضخیم مناسب، ماسک و دستکش استفاده کنند.

کرمی توصیه کرد: شهروندانی که قصد خریدن و مصرف گوشت دارند بایستی در دمای 0 تا 4 درجه به مدت 24 ساعت گوشت را در یخچال نگهداری کنند تا ویروس احتمالی از بین برود و بدون خطر گوشت را مصرف کنند.

وی با اشاره به این که خوردن گوشت آلودگی را انتقال نمی دهد، تصریح کرد: مردم باید مراقب باشند تماس با گوشت آلوده ممکن است آلودگی را انتقال دهد.

وی، بی حالی، سستی، سردرد، سرگیجه و اسهال را از جمله علائم این بیماری برشمرد و گفت: اگر مردم این علائم را احساس کردند به پزشک مراجعه کنند.

کرمی با اشاره به این که بیماری تب کریمه کنگو در چهارمحال و بختیاری تایید نشده است، گفت: مردم می توانند مشاوره و اطلاعات تکمیلی را از طریق تماس با شماره های شبکه بهداشت و درمان بروجن واحد مبارزه با بیماری ها 34223012 و34223013 دریافت کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار, کلار, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, تماس با گوشت آلوده بیماری را منتقل می کند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه