به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین داریوش طاهری؛ فرماندار گرمسار و جمعی از مسئولان حوزه کشاورزی شهرستان گرمسار در بازدید از مراکز خرید تضمینی گندم از نزدیک با مشکلات پیش روی خرید تضمینی گندم و مشکلات کشاورزان و بهره برداران این محصول مهم کشاورزی در منطقه اشنا شد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین ,فرماندار گرمسار با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار گرمسارآنلاین اظهارداشت: تا به امروز 13 هزار تن گندم از کشاورزان شهرستان گرمسار توسط جهاد کشاورزی و مرکز غله استان خریداری شده است که این رقم نسبت به سال گذشته افزایش محسوسی داشته است .
, گرمسارآنلاین,طاهری در ادامه از خرید تضمینی گندم به قیمت مصوب1300 تومانی اشاره کرد و گفت: پیش بینی بر این است تا پایان خرید تضمینی گندم در شهرستان گرمسار مقدار خرید به حدود 17 هزار تن نیز برسد .
,وی در ادامه تاکید کرد: خرید تضمینی گندم با روند خوبی در سطح شهرستان رد حال انجام است و 4 مرکز خرید برای رفاه حال کشاورزان شهرستان در نظر گرفته شده است
]
ارسال دیدگاه