logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس دانشگاه قم:

مسؤولان از تلاش امام علی(ع) برای حفظ بیت‌المال الگو بگیرند

مسؤولان از تلاش امام علی(ع) برای حفظ بیت‌المال الگو بگیرند
رئیس دانشگاه قم گفت: امام علی(ع) برای حفظ بیت‌المال اقدامات بسیاری انجام دادند، افرادی که در جامعه سمتی دارند باید از سیره امام علی(ع) در حوزه حفظ بیت‌المال عبرت بگیرند و از امول مردم صیانت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت‌الاسلام عسکر دیرباز در گفتگو با ایران روشن، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام علی(ع) ابراز داشت: ضربت خوردن و شهادت امام علی(ع) را به امام زمان(عج)، رهبر معظم انقلاب و تمام شیعیان و علاقه‌مندان به امام زمان(عج) تسلیت عرض می‌کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایران روشن,

وی مطالعه زندگانی امام علی(ع) را لازمه تأسی از ایشان دانست و گفت: شخصیت امام علی(ع) جامع‌الابعاد بود و تلاش برای نزدیکی به هر یک از ابعادشخصیتی ایشان دشوار است.

,

رئیس دانشگاه قم تلاش امام علی(ع) برای حفظ بیت‌المال را مثال زدنی برشمرد و افزود: در زمانی که امام علی(ع) مسؤولیت حفظ و تقسیم بیت‌المال را برعهده داشتند روزی چند نفر برای کار شخصی که به مردم ارتباطی نداشت نزد امام علی(ع) آمدند، امام علی(ع) تا متوجه شد که کار آن‌ها شخصی است چراغ اتاق را خاموش کرد و ابراز کرد این چراغ از هزینه بیت‌المال تهیه شده و باید در راه امور عموم مردم به مصرف برسد و چون کار شما شخصی است این چراغ باید خاموش شود.

,

حجت‌الاسلام دیرباز ادامه داد: امام علی(ع) به کارکنان دفتر سفارش می‌کرد که زمان استفاده از کاغذ بیت‌المال سطرها را نزدیک بهم بنویسید تا کاغذ کمتری مصرف شود.

,

وی عنوان داشت: روزی عقیل، برادر امام علی(ع) که دچار کمبود مالی  و مستضعف بود نزد امام علی(ع) آمد و از ایشان درخواست کرد برای رفع احتیاجاتش سهم پرداختی او را دو برابر کند، امام علی در پاسخ به برادرش عقیل فرمود:« از سهم مردم به تو پرداخت نمی‌کنم ولی از سهم شخصی خودم به تو می‌دهم»، سپس امام علی(ع) دستور داد فلزی را گرم کردند و به دست برادرش نزدیک کرد، برادرش با حس کردن گرمای این فلز ناله زد، امام علی(ع) پس از شنیدن ناله برادرش به او گفت:« تو توانایی تحمل گرمای حاصل از نزدیکی حرارت فلزی که با آتش دنیا گرم شده است به دستت را نداری، چگونه می‌خواهی مرا به آتش جهنم بیفکنی؟!»

,

رئیس دانشگاه قم اضافه داشت: این‌ها تنها بخشی از اقدامات امام علی(ع) برای حفظ بیت‌المال بود، افرادی که در جامعه سمتی دارند باید از سیره امام علی(ع) در حوزه حفظ بیت‌المال الگو و عبرت بگیرند و از امول مردم صیانت کنند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه