مستند شهید جاوید الاثر کهگیلویه و بویراحمدی ساخته شد/ شهیدی که تنها یک عکس از او باقی ماند/ محسن کیانی: من فیلم را نساختم فیلم مرا ساخت
"یاس بی نشان" به کارگردانی محسن کیانی کارگردان کهگیلویه و بویراحمد از زندگی نامه اولین فرمانده گردان شهید این استان ساخته شده است شهیدی که از همه خاطراتش تنها یک عکس به یادگار گذاشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایل بانو، یاس بی نشان" به راستی که اسمی شایسته برای مستند شهیدی است که از وی تنها یک عکس باقی مانده است نه فرزندی دارد که اسم پدر را یدک بکشید و نه پدر و مادرش زنده9 ستند که بر قبر خالی این شهید گریه کنند شهیدی که اولین فرمانده گردان در کهگیلویه و بویراحمد بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایل بانو، ,شهید عبدالله نجفی یکی از 40 شهید مفقود الاثر در کهگیلویه و بویراحمد است که در عملیات ازاد سازی خرمشهر شهید شده و بعد از 38 سال هنوز هیچ اثری از این شهید والامقام وجود نداشته است شهیدی که پدر و مادرش در غم دوری از پسر فوت کردند و فرزندشان را ندیدند البته به راستی که در آن دنیا فرزندشان کنارشان خواهد بود.
,"یاس بی نشان" به کارگردانی محسن کیانی کارگردان کهگیلویه و بویراحمد از زندگی نامه اولین فرمانده گردان شهید این استان ساخته شده است شهیدی که از همه خاطراتش تنها یک عکس به یادگار گذاشته است.
,شهید عبدالله نجفی از جمله شهدایی است که در هشت سال دفاع مقدس به شهادت رسیده است و هیچگاه جسدش به خانه و خانواده اش نرسید و بعد از ۳۴ سال همچنان مفقود الجسد است این شهید والا مقام در شب عاشورای حسینی ۱۳۴۲ متولد شد و به یاد شهدای حسینی عبدالله نام گرفت و در سال 61 طی عملیاتی آزاد سازی خرمشهر به شهادت رسید و پیکر پاکش در خاک مقدس جبهه و شاید کیلومترها آن طرف تر از مرز با خاکش گره خورد.
,,
,
شهید عبداله نجفی همسنگر شهید جمران بود به گونه ای شجاعت این شهید زبان زد خاص و عام است که محسن رضایی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در باره شهید نجفی جمله ای به یاد ماندنی گفته است." ما فرماندهانی می خواهیم که همچون اقای عبدالله نجفی آر پی جی به دست جلو گردان حرکت کند" این جمله محسن رضایی جمله ای به یاد ماندنی برای خانواده شهید است.
,یاس بی نشان چون تنها یک عکس از این شهید مانده است
, یاس بی نشان چون تنها یک عکس از این شهید مانده است, یاس بی نشان چون تنها یک عکس از این شهید مانده است,مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهید عبدالله نجفی از اولین فرمانده گردان شهید در کهگیلویه و بویراحمد است که از این شهید والا مقام تنها یک عکس به یادگار مانده است و می توان گفت شهید نجفی در حال فراموش شدن بود به همین خاطر اسم مستند شهید را "یاس بی نشان" گذاشتیم.
,امیر عباس آسمند بیان کرد: شهید نجفی ازدواج کرده است و صاحبیک فرزند شده اما چون خدا نخواست که از این شهید نشانی باشد و فرزند شهیدا نیز دو ماه بعد از تولد به دلیل یک سرماخوردگی فوت می کند و همسر شهید نیز در سوگ همسر و فرزند می نشیند.
,وجود 6 هزار شهید گمنان در کشور
, وجود 6 هزار شهید گمنان در کشور, وجود 6 هزار شهید گمنان در کشور,وی ادامه داد: در کشور هنوز 6 هزار شهید گمنام و مفقودالاثر هستند که اگر بخواهیم برای هر یک یک مستند بسازیم باز هم کاری نکرده ایم و باید تلاش کنیم.
,آسمند عنوان کرد: شهید عبدالله نجفی از جمله شهدایی است که در هشت سال دفاع مقدس جانانه ایستاد و هیچگاه جسدش به کشور بازنگشت و بعد از 36 سال هنوز مفقودالاثر است.
,
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد به شجاعت شهید نجفی اشاره کرد و گفت: محسن رضایی جمله ای زیبا در وصف شهید نجفی بیان کرده است
"ما فرمانده گردانی همچون اقای نجفی می خواهیم که آر پی جی به دست جلوی گردان حرکت کند" اکنون ما در کشور نیز به این چنین افرادی نیاز داریم مدیرانی که جهادی عمل کنند و برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
,
وی تصریح کرد: اگر مدیران ما جهادی باشند مشکلاتی که اکنون داریم را نخواهیم داشت شهید نجفی جهادی عمل کرد و باید گفت به راستی که جاوید الاثر است.
,,
محسن کیانی کارگردان مستند یاس بی نشان در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: مستند" یاس بی نشان" بعد از چهار ماه در 35 دقیقه ساخته شد شهید نجفی اولین فرمانده گردان شهید در استان است که نباید فراموش شود.
,این کارگردان جوان بیان کرد: "مستند یاس بی نشان" را به جرات می توانم تاثیر گذارترین فیلم مستندی که تاکنون کار کرده ام بنامم چون درس های زیادی از شخصیت و زندگی سردار شهید عبدالله نجفی گرفتم این مستند برای من و عوامل سازنده فیلم همچو دانشگاهی بود که استاد آن شهید نجفی بود و همه افرادی که در تولید این فیلم همکاری داشتند با قاطعیت کامل این را می گفتند.
,,
من فیلم را نساختم فیلم مرا ساخت
, من فیلم را نساختم فیلم مرا ساخت, من فیلم را نساختم فیلم مرا ساخت,وی عنوان کرد: به عنوان یک فیلمساز درس های زیادی در تمام مدتی که در عرصه مقدس هنر کار کردم از بزرگان یاد گرفتم به این نتیجه رسیدم که اصولا در بحث فیلمسازی این کارگردان است که رهبر گروه فیلمسازی هست و فیلم را طبق سلیقه و نظر خود کارگردانی می کند و می سازد اما در این فیلم یاد گرفتم که این نظریه همیشه درست نیست و گاهی شخصیت فیلم است که با کمی دقت و تلنگر می تواند انسان را بسازد و به جرات میگویم در فیلم یاس بی نشان من به شخصه درس هایی از زندگی این شهیدگرفتم که باعث تحول در زندگی روزمره من شد و اعتراف می کنم من فیلم را نساختم بلکه این فیلم بود که من را ساخت و درسهای بزرگی به من داد.
,کیانی افزود: از خود گذشتگی شهید نجفی خیلی برایم قابل تحسین بود آرزویش این بود که در راه وطن شهید شود و هیچ چیزی از او به یادگار نماند و تمام وجودش را صرف اسلام وانقلاب کند و بالاخره به آرزویش رسید و این یعنی نهایت ایثار و از خود گذشتگی.
,این کارگردان کهگیلویه و بویراحمدی عنوان کرد: افتخار تولید مستند این شهید بزرگوار شامل حال من شد بسیار خوشحال و خرسند هستم امیدوارم که همیشه با تولید فیلم هایی با موضوع شهدا و دفاع مقدس بتوانم ادای دینی به همه شهدای کشور عزیزم کرده باشم.
,پشت صحنه های ساخت مستند "یاس بی نشان"
,گزارش: زهرا داوودی
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه