کارشناس علوم مذهبی در واکنش به سخنان اخیر رئیس جمهور؛

بیان این سخنان از طرف رئیس جمهور جای تعجب دارد/افراد معلومات مذهبی خود را بالا ببرند

بیان این سخنان از طرف رئیس جمهور جای تعجب دارد/افراد معلومات مذهبی خود را بالا ببرند
کارشناس علوم مذهبی گفت: افراد معلومات مذهبی خود را بالا ببرند بیان چنین سخنانی از طرف رئیس جمهور که خود روحانی است جای تعجب دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین نادر رئیسی کارشناس علوم مذهبی در گفتگو با رودبار ما با اشاره به سخنان روزهای گذشته روحانی که گفته بود: امیر‏المؤمنین (ع) مبنای ولایت و حکومت را نظر و انتخاب مردم می‌داند، گفت: بیان چنین سخنانی از طرف رئیس جمهور که خود روحانی است جای تعجب دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما,

وی با اشاره به اینکه بیان چنین سخنانی از روی ناپختگی انجام شده است، افزود: اولین حکومت اسلامی بعد از پیامبر (ص) را امیرالمؤمنین علی (ع) تشکیل داد.

,

این کارشناس علوم مذهبی ادامه داد: امام را خداوند متعال انتخاب می‌کند.
حجت الاسلام والمسلمین نادر رئیسی با “بیان اینکه رسول اکرم(ص) فرموده اند: که تعیین جانشین من با خدا است و خداوند به هر کسی که خواست، ولایت می‌دهد”، گفت: پس نباید بگوییم که حاکم را رای مردم تعیین می‌کند.
وی با بیان اینکه برخی از افراد درصدد تحریف اسلام هستند، خاطرنشان کرد: این افراد بهتر است معلومات مذهبی خود را بالا ببرند.

,
,
,

 

,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه