رئیس دادگستری طرقبه شاندیز تاکید کرد؛
تشدید برخورد دستگاه قضا با قانونشکنان/ برخوردهای قاطع و هوشمندانه امنیت را به دنبال دارد
رئیس دادگستری طرقبه شاندیز برخوردهای قاطع و هوشمندانه برای امنیت مردم ضروری دانست و گفت: خروجی دستگاه قضا با برخورد با هنجارشکنان و قانون شکنان، حفظ نظم و امنیت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبهنیوز، اسماعیل رحمانی رئیس دادگستری طرقبه شاندیز صبح امروز در سومین نشست شورای اداری شهرستان در سال 96 ضمن اشاره به جایگاه دستگاه قضا در نظام و ساختار جمهوری اسلامی گفت: مؤلفه اصلی قدرت در کشور بر خلاف سایرکشورهای غربی، مردم هستند و این مایه افتخار کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبهنیوز,,
وی به مؤلفه های قدرت کشورهای مختلف اعم از سلاح، تجهیزات نظامی، پول و ثروت اشاره داشت و تأکید کرد: شاخصه قدرت کشور ما آحاد مردم هستند لذا حضور مردم به معنای قدرت نظام اسلامی است به همین دلیل استکبار روی مردم سرمایه گذاری میکند.
,,
رحمانی گفت: از مهم ترین حقوق اجتماعی،حق مردم در تعیین سرنوشت خودشان به عنوان حق بنیادین بشری مطرح است که جمهوری اسلامی به عنوان نمونه در انتخابات، این حق را به تمام و کمال اجرا کرده است.
,,
وی با بیان اینکه در انتخابات اخیر مردم سالاری را در جمهوری اسلامی نشان داد افزود: امیدواریم فرد منتخب با خدمت به مردم برای ادامه دار بودن نشاط عمومی ناشی از ایام انتخابات پاسخگوی این مسئولیت سنگین باشد.
,,
رئیس دادگستری طرقبه شاندیز ضمن اشاره به مدیریت ولایت فقیه در خروج و رهایی از بحرانهای کشور همانند فتنه سال 88 تصریح کرد: تعیین سرنوشت توسط مردم در کشور سند افتخاری در برابر مدعیان دروغین حقوق بشر است.
,,
وی افزود: پس از مطالعه کارشناسان به این نتیجه رسیدند باید مردم سالاری دینی حاکم شود یعنی در عین اینکه اداره امور کشور به آرای مردمی می باشد اما یک سری پارامترها لحاظ شود که مردم سالاری جنبه دینی به خود بگیرد لذا امروزه همگان بر موفقیت این مدل حکومتی و اداره کشور اذعان دارند.
,,
رحمانی این برخوردهای قاطع و هوشمندانه برای امنیت مردم ضروری دانست و گفت: خروجی دستگاه قضا با برخورد با هنجارشکنان و قانون شکنان، حفظ نظم و امنیت است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه