شهردار تبریز؛
خط دوم متروی تبریز با تزریق ۴۲۰ میلیون دلار فاینانس خارجی شتاب میگیرد
شهردار تبریز بر ضرورت اتمام فرآیند استفاده از تسهیلات فاینانس خارجی برای خط ۲ متروی تبریز تأکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، صادق نجفی در دیدار با نمایندگان ارشد بانک چینی و کنسرسیوم فاینانس خاطرنشان کرد: خط دوم متروی تبریز، از طولانیترین خطوط مترو در کشور است که با تزریقاهای مالی صورتگرفته، حدود 4.5کیلومتر از عملیات عمرانی، در حال اتمام است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی با اشاره به اینکه شهرداری تبریز، توسعه و تجهیز مترو را با اجرای راهبردهای اقتصادی متفاوت، در پیش گرفته است، تصریح کرد: فرآیند اخذ فاینانس خارجی در کشور ما بسیار پیچیده بوده و نیازمند اخذ مجوزهای متعدد از مبادی مختلف قانونی و طی مراحل مختلفی است که این مهم برای خط ۲ متروی تبریز از حدود دوسال قبل آغار شده و پس از طی مسیر مربوطه، هم اینک به مراحل پایانی خود نزدیک شده است.
,شهردار تبریز خاطرنشان کرد: بیش از ۳۵۰ پروژه در فهرست «سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی و اقتصادی ایران» قرار دارد که از این میان، پروژه خط ۲ متروی تبریز در اولویتهای نخست قرار دارد و این پروژه، از این نظر، در بین سازمان های قطارشهری کشور به عنوان پیشرو شناخته میشود.
,نجفی اظهار کرد: با اتمام این فرآیند مبلغ ۴۲۰ میلیون دلار به پروژه خط ۲ تزریق مالی انجام خواهد شد و منابع مالی اجرا و راه اندازی فاز اول خط ۲ قطارشهری تبریز بطول ۱۰ کیلومتر تأمین خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه