راهپیمایی کنندگان روز قدس از تدام مبارزه با اسرائیل می گویند:
تحریم و تهدید، مردم را در مبارزه با استکبار دلسرد نمی کند/ به آمریکا نه باید اطمینان کرد نه به او امان داد
پیام خارجی این حضور برای دشمنان قسم خورده ای است که برای ضربه زدن به انقلاب دندان تیز کرده اند، ملت با حضور خود نشان می دهد نه تحریم، نه تهدید، نه جنگ نظامی و نه حمله تروریستی مردم را در مبارزه با استکبار دلسرد نمی کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زیتون خبر، از ۱۶ مرداد سال ۶۸ اولین راهپیمایی روز جهانی قدس تا به امروز که ۳۸ سال از آن می گذرد، دفاع از ملت مظلوم فلسطین و آزادیخواهان جهان اسلام از اهدافی بوده که پیر تا جوان را به فرموده معمار کبیر انقلاب در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به صحنه آورده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون خبر, زیتون خبر,آنچه می خوانید گفت و گو با کسانی است که خود را برای راهپیمایی روز قدس مهیا کرده اند:
غلامی ۵۰ ساله یکی از راهپیمایی کنندگان شهرستان رودبار است که می گوید در تمامی این سالها یکی از راهپیمایی کنندگان روز قدس بوده است. وقتی از وی در باره علت حضورش سئوال می کنیم می گوید: ظلم و جنایت علیه زن و کودکانی که بدون هیچ وسیله دفاعی و بی گناه توسط رژیم صهیونیستی به شهادت می رسند دل هر مسلمانی را جریحه دار می کند و روز قدس فرصتی است تا از این رژیم غاصب اعلام انزجار کنیم و حمایت خود را از ملت فلسطین و سایر کشورهایی که در بند ظلم گرفتارند نشان دهیم.
◊ ایران بساط آل یهود و آل سعود را از دورن مرزها هم می تواند بهم بریزد
محمدی، از راهپیمایی کنندگان نسل جوان است که در راهپیمایی شرکت کرده است، او معتقد است این انقلاب به نسل امروز به ارث رسیده و باید برای نسل های آینده پایدار و استوار بماند.
وی به خبرنگار زیتون خبر می گوید: مبارزه با آمریکا و اسرائیل از پایه ها و اساس شکل گیری انقلاب اسلامی بود و امام راحل بدون هیچ ترس و واهمه ولو با دست خالی در مقابل این مزدوران عالم ایستاد.
این شرکت کننده در راهپیمایی ادامه داد: امروز انقلاب ۳۸ ساله شده است و با انقلابی که برای تامین سلاح هایش مانده بود فرق می کند، امروز اسرائیل باید بداند ایران به قدری توانمند شده است که بساط آل یهود و آل سعود را از دورن مرزها هم می تواند بهم بریزد.
◊ مسئولین باید در موضع گیری شان علیه استکبار و رژیم غاصب صریح و قاطع باشند
رضایی که از تحصیل کردگان است، به خبرنگار زیتون خبر می گوید: حضور مردم با زبان روزه در صحنه نشان دهنده وفاداری به انقلاب و وحدت است که دو پیام برای داخل و خارج از کشور دارد. پیام داخلی این است که مردم از ادامه راه انقلاب سرد نشده هند و همچنان استوارند لذا مسئولین باید در موضع گیری شان علیه استکبار و رژیم غاصب صریح و قاطع باشند.
وی ادامه داد: پیام خارجی این حضور برای دشمنان قسم خورده ای است که برای ضربه زدن به انقلاب دندان تیز کرده اند، ملت با حضور خود نشان می دهد نه تحریم، نه تهدید، نه جنگ نظامی و نه حمله تروریستی مردم را در مبارزه با استکبار دلسرد نمی کند.
◊ تحریم دوباره ایران ثابت کرد به آمریکا و ایادی اش حتی یک سر سوزن نباید اطمینان کرد و به آنها امان داد.
اشاره به حمله موشکی سپاه به مواضع داعش بخش دیگری از سئوالات ما با راهپیمایی کنندگان بود که حسینی از رودبار اینگونه به زیتون خبر پاسخ می دهد که: حمله موشکی سپاه اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در منطقه به نمایش گذاشت و ثابت کرد گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب پاسخ کوچکترین جسارت به کشور را با قاطعیت پاسخ می دهد.
وی ضمن اهمیت بالا بردن توان دفاعی کشور، ابراز داشت: در دنیایی که امروز دور تا دور کشور را جنگ، آشوب و کشتار گرفته است، برخورداری از توان دفاعی بالا امری ضروری است که الحمدالله نیروهای نظامی و انتظامی از آن برخوردارند.
حسینی تصریح کرد: امروز با دشمنی که چشم دشمنی و نابودی نظام را دارد مذاکره بی فایده است، پس چه خوب در سنگر انقلاب از حق مردم دفاع کنیم. تحریم دوباره ایران ثابت کرد به آمریکا و ایادی اش حتی یک سر سوزن نباید اطمینان کرد و به آنها امان داد.
انتهای پیام
آنچه می خوانید گفت و گو با کسانی است که خود را برای راهپیمایی روز قدس مهیا کرده اند:
,غلامی ۵۰ ساله یکی از راهپیمایی کنندگان شهرستان رودبار است که می گوید در تمامی این سالها یکی از راهپیمایی کنندگان روز قدس بوده است. وقتی از وی در باره علت حضورش سئوال می کنیم می گوید: ظلم و جنایت علیه زن و کودکانی که بدون هیچ وسیله دفاعی و بی گناه توسط رژیم صهیونیستی به شهادت می رسند دل هر مسلمانی را جریحه دار می کند و روز قدس فرصتی است تا از این رژیم غاصب اعلام انزجار کنیم و حمایت خود را از ملت فلسطین و سایر کشورهایی که در بند ظلم گرفتارند نشان دهیم.
,◊ ایران بساط آل یهود و آل سعود را از دورن مرزها هم می تواند بهم بریزد
, ◊ ایران بساط آل یهود و آل سعود را از دورن مرزها هم می تواند بهم بریزد,محمدی، از راهپیمایی کنندگان نسل جوان است که در راهپیمایی شرکت کرده است، او معتقد است این انقلاب به نسل امروز به ارث رسیده و باید برای نسل های آینده پایدار و استوار بماند.
,وی به خبرنگار زیتون خبر می گوید: مبارزه با آمریکا و اسرائیل از پایه ها و اساس شکل گیری انقلاب اسلامی بود و امام راحل بدون هیچ ترس و واهمه ولو با دست خالی در مقابل این مزدوران عالم ایستاد.
,این شرکت کننده در راهپیمایی ادامه داد: امروز انقلاب ۳۸ ساله شده است و با انقلابی که برای تامین سلاح هایش مانده بود فرق می کند، امروز اسرائیل باید بداند ایران به قدری توانمند شده است که بساط آل یهود و آل سعود را از دورن مرزها هم می تواند بهم بریزد.
,◊ مسئولین باید در موضع گیری شان علیه استکبار و رژیم غاصب صریح و قاطع باشند
, ◊ مسئولین باید در موضع گیری شان علیه استکبار و رژیم غاصب صریح و قاطع باشند,رضایی که از تحصیل کردگان است، به خبرنگار زیتون خبر می گوید: حضور مردم با زبان روزه در صحنه نشان دهنده وفاداری به انقلاب و وحدت است که دو پیام برای داخل و خارج از کشور دارد. پیام داخلی این است که مردم از ادامه راه انقلاب سرد نشده هند و همچنان استوارند لذا مسئولین باید در موضع گیری شان علیه استکبار و رژیم غاصب صریح و قاطع باشند.
,وی ادامه داد: پیام خارجی این حضور برای دشمنان قسم خورده ای است که برای ضربه زدن به انقلاب دندان تیز کرده اند، ملت با حضور خود نشان می دهد نه تحریم، نه تهدید، نه جنگ نظامی و نه حمله تروریستی مردم را در مبارزه با استکبار دلسرد نمی کند.
,◊ تحریم دوباره ایران ثابت کرد به آمریکا و ایادی اش حتی یک سر سوزن نباید اطمینان کرد و به آنها امان داد.
, ◊ تحریم دوباره ایران ثابت کرد به آمریکا و ایادی اش حتی یک سر سوزن نباید اطمینان کرد و به آنها امان داد.,اشاره به حمله موشکی سپاه به مواضع داعش بخش دیگری از سئوالات ما با راهپیمایی کنندگان بود که حسینی از رودبار اینگونه به زیتون خبر پاسخ می دهد که: حمله موشکی سپاه اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در منطقه به نمایش گذاشت و ثابت کرد گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب پاسخ کوچکترین جسارت به کشور را با قاطعیت پاسخ می دهد.
,وی ضمن اهمیت بالا بردن توان دفاعی کشور، ابراز داشت: در دنیایی که امروز دور تا دور کشور را جنگ، آشوب و کشتار گرفته است، برخورداری از توان دفاعی بالا امری ضروری است که الحمدالله نیروهای نظامی و انتظامی از آن برخوردارند.
,حسینی تصریح کرد: امروز با دشمنی که چشم دشمنی و نابودی نظام را دارد مذاکره بی فایده است، پس چه خوب در سنگر انقلاب از حق مردم دفاع کنیم. تحریم دوباره ایران ثابت کرد به آمریکا و ایادی اش حتی یک سر سوزن نباید اطمینان کرد و به آنها امان داد.
,انتهای پیام
,]
ارسال دیدگاه