وزیر بهداشت در نطنز عنوان کرد:
سهم ۶ هزار میلیارد ریالی گیاهان دارویی از بازار کشور/ فرصت برای سرمایه گذاری در این حوزه افزایش می یابد
وزیر بهداشت گفت: فرهنگ غنی تولید گیاهان دارویی و استقبال روز افزون آن و همچنین دست یابی محققان به دانش فنی تولید آن باعث شده تا توجه ویژه به کار در مورد تولید گیاهان دارویی در کشور ضرورت بیشتری پیدا کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای نطنز؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به منظور شرکت در مراسم اختتامیه دومین جشنواره گیاهان دارویی، طب سنتی و طبیعت گردی نطنز به این شهر سفر کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای نطنز, ؛ ,حسن قاضی زاده هاشمی ابتدا در مراسم کلنگ زنی ساخت دومین پایگاه سلامت شهری در محله گنبد باز شرکت کرد.
,این پایگاه سلامت شهری که کلنگ آن را وزیر بهداشت و مسئولان ارشد شهرستان به زمین زدند در زمینی به مساحت ۳۰۰ مترمربع، در دو طبقه و با سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار در مدت شش ماه ساخته میشود.
,در این مرکز خدماتی از جمله دندانپزشکی، معاینات بالینی، واکسیناسیون کودکان، نظارت بر مادران باردار و نوزادان ارائه خواهد شد.
,وزیر بهداشت در حاشیه این مراسم کلنگ زنی در جمع خبرنگاران با بیان این که سهم گیاهان داروئی از بازار کشور در سال گذشته، بالغ بر شش هزار میلیارد ریال بوده است، اظهار کرد: ۱۲۰ شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که تولیدات این شرکت ها امروزه در قیاس با دو سال اول دولت یازدهم ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
,حسن قاضی زاده هاشمی، افزود: فرهنگ غنی تولید گیاهان دارویی و استقبال روز افزون آن و همچنین دست یابی محققان به دانش فنی تولید آن باعث شده تا توجه ویژه به کار در مورد تولید گیاهان دارویی در کشور ضرورت بیشتری پیدا کند.
,وی با تاکید بر این که فرصت برای اشتغال، سرمایه گذاری و ترویج فرهنگ تولید گیاهان داروئی در دولت دوازدهم افزایش می یابد، خاطر نشان کرد: در کشور ۱۲۰۰ گونه گیاه دارویی وجود دارد که شهرستان نطنز ۶۰۰ نوع آن را دارا است و این نشان از ظرفیت بالای منطقه دارد که به خودی خود تلاش و حمایت بیشتری را نیز برای پرداختن به این مهم می طلبد.
,وزیر بهداشت از مسجد جامع شهر نطنز نیز بازدید کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه