مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) تیران و کرون:
جمع آوری ۵۰۰ میلیون ریال برای سبد غذایی نیازمندان/ ۴۲ حامی جدید برای ایتام تیران و کرون جذب شد
طالبی گفت: بیش از ۵۰۰ میلیون ریال با همت نیکوکاران، خیران، منابع امداد و کمک های مردمی در مراکز نیکوکاری الغدیر تیران و خاتم الانبیای عسگران برای تامین سبد غذایی شامل برنج، گوشت، روغن و اقلام غذایی نیازمندان هزینه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر تیران و کرون؛ مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) تیران و کرون با اشاره به حمایت های این سازمان از مددجویان در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: بیش از ۵۰۰ میلیون ریال با همت نیکوکاران، خیران، منابع امداد و کمک های مردمی در مراکز نیکوکاری الغدیر تیران و خاتم الانبیای عسگران برای تامین سبد غذایی شامل برنج، گوشت، روغن و اقلام غذایی نیازمندان هزینه شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر تیران و کرون,علی طالبی گفت: ۴۰۰پرس غذای گرم به همت شرکت سرب و روی تیران تامین و مراسم ختم کامل قران در دو مرحله انجام شد که مددجویان روزه دار پس از اقامه نماز جماعت روزه خود را در جمع برخی نیکوکاران افطار کردند.
,وی با اشاره به حمایت نیکوکاران از ایتام، تصریح کرد: ۲۷۰ حامی جدید برای ایتام تحت حمایت بیماران صعب العلاج جذب شد که جا دارد از مردم شریف ایران عزیز و فعالیت برنامه ارزشمند ماه عسل تشکر و قدردانی کرد.
,مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: ۴۲ نفر حامی جهت ایتام و محسنین در شهرستان تیران و کرون جذب شد و با همت سه نفر از خیران امکانات مورد نیاز یک منزل مسکونی برای یک خانواده بیمار تامین شده و مقدمات سکونت آنها در منزل خریداری شده فراهم شد.
,طالبی خاطرنشان کرد: بالغ بر ۱۵۰میلیون تومان وام قرض الحسنه برای رفع مشکل نیازمندان به ویژه در امور درمانی و تامین جهیزیه پرداخت شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه