با حمایت بسیج سازندگی صورت گرفت؛
اقتصاد مقاومتی با تولد یک مزرعه کوچک/ اشتغالزایی جوان بهمئی با پرورش بوقلمون + تصاویر
جوان بهمئی با دریافت 15میلیون تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی توانست منبع درآمدی مناسب برای خانواده خود فراهم کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای ماغر، مردم محروم شهرستان بهمئی نیازمند حامی و پشتیبانی هستند تا بتوانند با تکیه بر آن، مسیر ناهموار توسعه این منطقه به خصوص در حوزه اقتصادی و اشتغال جوانان را هموار کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ماغر,چند سالی است که تسهیلات اعطایی اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی بهمئی به عنوان یک تکیه گاه محکم، سد راه تولید و اشتغال جوانان شکسته است و با حضور در نقاط مختلف شهرستان، می توانیم یکی از طرح های اقتصادی را مشاهده کنیم که به همت یک یا چند جوان و با حمایت بسیج سازندگی بهمئی سروسامان گرفتند.
,عادل خردمند یگانه یکی از جوانانی است که با دریافت 15میلیون تومان تسهیلات از بسیج سازندگی و با همت و تلاش توانست یک واحد پرروش بوقلمون در شهرستان بهمئی راه اندازی کند.
,خردمند یگانه با بیان اینکه با روحیه انقلابی و توکل به خدا توانسته است این پرورش بوقلمون را در روستای پس باغ ممبی گسترش دهد، خاطر نشان کرد: این کار را از صفر شروع کردم و اکنون از کار خود راضی هستم.
,این جوان کارآفرین با بیان اینکه جهت گسترش و ادامه کارش نیازمند حمایت است، اظهار داشت: مسئولان دولتی باید از کارآفرینان و به خصوص از کارآفرینان بومی در این منطقه حمایت کنند.
,وی با توصیه به جوانانی که به دنبال مشاغل دولتی هستند، تأکید کرد: در واقع باید بدانیم که همه چیز کار دولتی و استخدامی نیست، جوانان می توانند با مطالعه در این زمینه و دریافت تسهیلات اقتصاد مقاومتی زمینه اشتغال خود و چندین نفر را فراهم کنند.
,خردمند یگانه گفت: بنده متاهل هستم و دو فرزند دارم که علاوه بر خانواده خود زیر سایه پدر و مادرم زندگی می کنم و درآمد خانواده ما از همین طرح تامین می شود.
,این فعال اقتصادی روستای پس باغ بهمئی نمونهای کوچک از راه یافتگان به عرصههای بسیج سازندگی است که با عمل به فرمایش مقام معظم رهبری و حمایت سپاه و بسیج توانسته است در مسیر اشتغال گام بلندی بردارد .
,تصاویر ضمیمه:
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
,
ارسال دیدگاه