گزارش/
هجوم اهالی روستای چنارستان به شهر یاسوج بر اثر بی آبی/رییس آبفای شهری بویراحمد: آب چنارستان قطع نیست/اهالی روستا؛ آب از یک ماه قبل قطع است
روستای چنارستان یکی از روستاهایی است که یک ماهی است با بی آبی دست و پنجه نرم می کند اما مسئولان آبفای روستایی شهرستان معتقد هستند که آب وصل است و اگر مشکلی وجود دارد در بحث فرهنگ استفاده مردم از آب است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایل بانو، آب مایه حیات است نباشد هیچ چیز سرجایش نیست تابستون از راه رسیده و گرمای طاقت فرسایش همه را درگیر گرده است این گرمای طاقت فرسا را تنها اب می تواند کاهش دهد اما آب که نباشد تحملش سخت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایل بانو, ، آب مایه حیات است نباشد هیچ چیز سرجایش نیست تابستون از راه رسیده و گرمای طاقت فرسایش همه را درگیر گرده است این گرمای طاقت فرسا را تنها اب می تواند کاهش دهد اما آب که نباشد تحملش سخت است.,کهگیلویه و بویراحمد از نظر منابع ابی جز استان های اول کشور است و باید گفت در این زمینه نباید دچار مشکل باشد اما طبق دیده ها و شنیده های ما مشکل کم ابی بسیاری از اهالی روستاهای این استان را مجبور کرده است برای آب روستا را ترک کنند و در شهر به خانه اقوام و آشنا بروند اما مشکل کجاست؟
, کهگیلویه و بویراحمد از نظر منابع ابی جز استان های اول کشور است و باید گفت در این زمینه نباید دچار مشکل باشد اما طبق دیده ها و شنیده های ما مشکل کم ابی بسیاری از اهالی روستاهای این استان را مجبور کرده است برای آب روستا را ترک کنند و در شهر به خانه اقوام و آشنا بروند اما مشکل کجاست؟,مشکل بی آبی در کهگیلویه و بویراحمد داد خیلی از مردم و اهالی بسیاری از روستا ها را در آورده است برخی مجبور هستند برای قطره ای اب کیلومترها پیاده بروند تا شاید چشمه ای پیدا کنند و از آب آن استفاده کنند که خود جای تامل دارد چرا کهگیلویه و بویراحمد که منبع اب کشور است باید دچار مشکل باشد.
,از همه اینها بدتر وقتی است که برای پیگیری قطعی اب به فرمانداری و یا ابفای شهری و روستایی مراجعه می کنی و در جواب می گویند بر طرف می شود و مردم را منتظر می گذارند اما نه تنها این آب به لوله باز نمی گردد بلکه مردم را به دورغگویی متهم می کنند که منبع اب شما پر است و قطع نیست.
,اهالی روستای چنارستان یک ماهی است که از بی آبی رنج می برند مردم این روستا نزدیک به یک ماه است که آب آشامیدنی ندارند وقتی هم پیگیری می کنند با جواب های سربالا رو به رو می شوند برخی از خانواده ای ساکن این روستا مجبور شده اند که به خانه آشنایان و اقوامشان در شهر پناه ببرند تا شاید مسئولی فریادشان را بشنود نجاتشان دهد.
,سه روز است که برای فرار از بی آبی به شهر آمده ایم
, سه روز است که برای فرار از بی آبی به شهر آمده ایم, سه روز است که برای فرار از بی آبی به شهر آمده ایم,یکی از اهالی روستای چنارستان در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: نزدیک به یک ماه است کا آب چنارستان به طور کامل قطع است و هیچ مسئولی پیگیری نمی کند .
,مسعود موسوی ادامه داد: شبکه اصلی آبی که برای شهر می رود از چنارستان می گذرد اما خود چنارستان آب ندارد و من و خانواده ام چند روزی است که بر اثر بی آبی مجبور شده ایم به خانه آشناها به شهر بیایم.
,وی ادامه داد: ما برای انشعاب جدید آب هر خانه ای 110 هزار تومان پرداخت کرده ایم و همه انشعاب ها را با هزینه خودمان عوض کردیم اما هنوز آبی وارد این لوله های جدید نشده است.
,این فرد که ساکن روستای چنارستان است، بیان کرد: دهیار پیگیری می کند آما آنگونه که باید باشد نیست نماینده بویراحمد و دنا یک ماه قبل به اینجا امد و قول داد که مشکل آب را بر طرف کند اما هیچ اتفاقی نیفتاد و همچنان آب نیست.
,یکی دیگر از اهالی روستای چنارستان در گفت و گو خبرنگار این پایگاه خبری گفت: در چنارستان آبی وجود ندارد قطره ای آب نیست بارها حضوری رفته ایم پیگیری کرده ایم دهیار نیز بارها پیگیری کرده است اما جوابی نمی دهند.
,جمال عبدلی دهیار روستای چنارستان نیز در این مورد در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: یک ماه است که هرروز مراجعه می کنیم و در جواب می گویند که منبع شما پر است اما آبی به لوله های ما نمی آید.
,وی ادامه داد: آبفای روستایی قول داده است که شیر آب در موردراز را باز می کنیم که آب به شما هم برسد اما هنوز خبری نشده است.
,آب چنارستان وصل است حتی تولید آب در چنارستان بیش از سه بار مقدار مورد نیاز است
, آب چنارستان وصل است حتی تولید آب در چنارستان بیش از سه بار مقدار مورد نیاز است, آب چنارستان وصل است حتی تولید آب در چنارستان بیش از سه بار مقدار مورد نیاز است,رییس آبفای روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هر کار اجرایی هزینه و مدت زمان لازم برای اجرای آن را نیاز دارد ما نیز از هر خانواده در چنارستان مبلغ 110 هزار تومان برای انشعاب های جدید از هر خانواده گرفتیم اما تنها مبلغ 8 میلیون ان تامین شد یعنی 120 میلیون تومان را خودمان تامین کردیم تا توانستیم انشعاب های جدید را نصب کنیم.
,قلندری گفت: شب گذشته در روستای چنارستان لوله آب را تخریب کردند دهیار یا آبفای روستایی چه تقصیری دارد ما نیز مراحل قانونی آن را پیگیری می کنیم که عامل آن شناسایی شود.
,وی ادامه داد: دهیار روستای چنارستان با همکاری شرکت آب و فاضلاب بعد از سالها نزدیک به 2 کیلومتر لوله در چنارستان بالا نصب کردیم و هیچ گونه مبلغی برای حق توسعه و حق نصب اتصالات از هیچ شهروند و مشترکی در چناستان دریافت نکردیم.
,رییس آبفای روستایی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تحقیق کنید که برای هر واحد مسکونی چه مقدار آب نیاز است و و روزانه چه مقدار آب با چه لوله ای با فشار 200 برای این روستا آب منتقل می شود 700 واحد مسکونی در این روستاست و برای همه انها آب منتقل می شود اما ابی که برای این روستا منتقل می شود بیش از آب مورد نیاز است باید دید که این ابا مازاد کجا استفاد ه می شود.
,قلندری تصریح کرد: باید ببینند که این ابی که برای آنها منتقل می شود به کجا می رود یا برای باغ استفاده می شود یا برای مزارع و یا برای سبزیجات این دیگر به فرهنگ استفاده مردم باز می گردد وظیفه ما تامین اب شرب است نه اب کشاورزی بنابراین مردم باید دقت کنند که از آب شرب در کشاورزی استفاده نکنند.
,,
گزارش: زهرا داوودی
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه