مدیر جهاد کشاورزی کوثر مطرح کرد؛
آبیاری 300 هکتار از اراضی زیرکشت گوجه فرنگی در کوثر به روش قطره ای
مدیر جهاد کشاورزی کوثر گفت: از 400 هکتار اراضی زیر کشت گوجه فرنگی شهرستان کوثر، 300 هکتار آن به روش قطره ای آبیاری می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، خیبر علی جلیلی با بیان این مطلب اظهار کرد: امسال 300 هکتار از سطح کشت گوجه فرنگی در شهرستان کوثر به روش قطره ای نواری تیوپی آبیاری می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,وی مصرف بهینه و کنترل هدر رفت آب، مبارزه آسان با علف های هرز، کشت در اراضی شیب دار، مصرف بهینه کود و سم در واحد سطح را از مزایای آبیاری قطره ای عنوان کرد.
,
![]()
میر جهاد کشاورزی کوثر افزود: در آبیاری غرقابی 8 هزار مترمکعب آب مصرف می شود ولی در آبیاری قطره ای مقدار آب مصرفی به 4 هزار مترمکعب یعنی نصف کاهش می یابد.
,جلیلی با اشاره به عملکرد ضرر بار آبیاری غرق آبی گفت: در آبیاری غرقابی 30 تُن محصول گوجه فرنگی در هکتار برداشت می شود ولی در روش قطره ای، عملکرد بیش از 50 تُن در هکتار می باشد و محصول تولیدی در این روش بعلت کاهش و مصرف حداقلی کود و سموم تقریبا ارگانیک است.
,

,
,
, وی با اشاره به پیش بینی تولید 18 هزار تُن گوجه فرنگی برای امسال گفت: مازاد مصرف شهرستان طبق سنوات گذشته در بازارهای اردبیل، رشت، مازندران، زنجان و تهران بفروش می رسد که بیش از 80 درصد محصول تولیدی را شامل می شود.
,مدیر جهاد کشاورزی کوثر با بیان اینکه زمان کشت گوجه فرنگی در کوثر از پانزدهم اردیبهشت است افزود: زمان برداشت این محصول نیز از اواخر مرداد شروع و تا پایان مهر ماه ادامه می یابد.
,جلیلی در پایان خاطر نشان کرد: کشت گوجه فرنگی در شهرستان کوثر برای دوهزار نفر بصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی داشته است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه