logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بازآفرینی «حسن کچل» متناسب با مقتضیات روز؛

تهیه کننده فیلم «افسانه گل آباد»: دغدغه ما فیلم ایرانی، اسلامی بود

تهیه کننده فیلم «افسانه گل آباد»: دغدغه ما فیلم ایرانی، اسلامی بود
سید مهدی میرفخرایی تهیه کننده فیلم افسانه گل آباد با اشاره به تلاش فیلم برای احیای ارزش های بومی و فرهنگی، گفت: دغدغه ما فیلم ایرانی و اسلامی بود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای اصفهان؛ سید مهدی میرفخرایی ظهر امروز در نشست خبری فیلم‌های جشنواره فیلم کودک اصفهان اظهار کرد: فیلم افسانه گل آباد به عنوان اولین فیلم موزیکال بعد از انقلاب اسلامی، تلاش کرد مفاهیم ملی، دینی و بومی کشور را به زبانی ساده برای مقطع سنی کودک و نوجوان بازگو کند.
وی ادامه داد: در این فیلم بیش از ۳۰ نکته اخلاقی و اجتماعی در زمینه ها دعا، نماز، احترام به والدین، تلاش، اراده، وجدان، مبارزه با شیطان، تحصیل، عشق پاک، فرزندآوری، مشورت در خانواده، صرفه جویی در مصرف آب و امثال آن به صورت غیر مستقیم و متناسب با سطح فهم کودک بیان می شود.
این تهیه کننده گفت: تلاش کردیم در نمایش برخی از چهره ها از جمله شیطان از نمادهایی از جمله عرقچین صهیونیست ها بهره جسته شود که دشمن شناسی را در ضمیر ناخودآگاه کودک و آینده ساز ایران اسلامی نهادینه کند.
وی اضافه کرد: بهره گیری از فضای شاد و با آب و رنگ متناسب با روحیه کودکانه و همچنین موزیکال بودن این فیلم موجب جذابیت و زیبایی فیلم شده است.
میرفخرایی اظهار کرد: این فیلم بازآفرینی جدیدی از یکی از فولکلورهای ایرانی به نام «حسن کچل» است که متناسب با مقتضیات روز تولید شده است.
وی خاطر نشان کرد: بی شک ساخت فیلم برای قشر کودک و نوجوان بسیار سخت و هزینه بر است که طراحی فضاها و لوکیشن های تاریخی و کهن برای خلق چنین تولیداتی افزایش هزینه ها و سختی بیشتر کار را به دنبال دارد.
این تهیه کننده کودک و نوجوان افزود: ساخت تولیدات فاخر کودک و نوجوان نیازمند حمایت های جدی است.
وی ادامه داد: اگرچه این فیلم برخی مشکلات فنی دارد ولی هدف ما پرداختن به نیاز روز و یک دغدغه فرهنگی بود و استقبال روز گذشته نشان داد در این زمینه موفق عمل کرده ایم.
فیلم افسانه گل آباد به تهیه کنندگی سید مهدی میرفخرایی، کارگردانی محمدرضا عباس نژاد، با بازی فلور نظری، امیر کیوان معصومی، سوسن پرور و مهشید میرفخرایی روز گذشته در بخش مسابقه سینمای ایران سی امین جشنواره فیلم های کودک و نوجوان اصفهان در سینما چهارباغ این شهر به نمایش درآمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای اصفهان,
,
,
,
,
,
,
,
,

گفتنی است فیلم های «افسانه گل آباد»، «دریایی» و «بیا با هم بخندیم» به دلیل استقبال بالای مخاطبان بجای سالن ۲ در سالن اصلی پردیس سینمایی چهارباغ نمایش داده شد.

,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه