دیدار تولیت آستان میثم تمار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی؛
قدردانی الجوهر از حمایت های ایران و نقد حقوق بشر آمریکایی توسط حجت الاسلام آل هاشم
تولیت آستان مقدس حضرت میثم تمار(ع) در کوفه به همراه مشاور شهردار کربلا و خادمان عتبات عالیات عراق و سوریه با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی دیدار و گفتگو کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ائل ، شیخ خلیفه الجوهر، تولیت آستان مقدس حضرت میثم تمار(ع) در کوفه به همراه مشاور شهردار کربلا و خادمان عتبات عالیات عراق و سوریه با حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی دیدار و گفتگو کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ائل ،,در ابتدای دیدار شیخ خلیفه الجوهر ضمن تاکید بر تداوم و گسترش روابط جمهوری اسلامی ایران و عراق، گفت: به شیعیان کشورهای مختلف جهان از جمله عراق، سوریه، یمن ، افغانستان و بحرین را کسی غیر از جمهوری اسلامی ایران کمک مکی کند.
,وی ضمن تقدیر از حمایت های رهبر انقلاب از مردم عراق، تصریح کرد: اگر کمک های جمهوری اسلامی ایران نبود؛ داعش الان همه جای عراق را گرفته و به کربلا هم رسیده بود.
,تولیت آستان مقدس حضرت میثم تمار(ع) افزود: همه موفقیت های رزمندگان اسلام در در لبنان وعراق و سوریه به برکت حمایت ها و کمک های ایران و تدابیر رهبر معظم انقلاب می باشد.
,وی تاکید کرد: در صورت قوی شدن روابط کشورهای اسلامی علی الخصوص ایران و عراق، رژیم صهیونیستی شکست خواهد خورد.
,در ادامه حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم بیان داشت: کربلا ونجف روح مردم ایران هستند چرا که ما عشق به حضور در حرم اباعبدالله الحسین(ع) و امیرالمومنین(ع) و دیگر اماکن مقدسه عراق داریم.
,وی خاطر نشان کرد: آرزوی هر ایرانی است که بتواند در عتبات عالیات عراق حضور پیدا کند و مردم ایران این عشق و علاقه خودشان را تاکنون در کمک به بازسازی عتبات و اهدای نذورات و ساختن ضریح حرم های مطهر نشان داده اند.
,امام جمعه تبریز ضمن تاکید بر اهمیت تداوم روابط دو کشور، گفت: دشمنان شبانه روز تلاش می کنند تا این صمیمیت و انسجام و وحدت بین برادران مسلمان عراق و ایران تداوم نداشته باشد.
,نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تصریح کرد: دیدید آنهایی که دم از حقوق بشر می زنند؛ بعد از سقوط صدام در عراق حضور یافتند و دخالت در امور عراق کردند و دست به جنایت زدند.
,وی افزود: بعد از ظهور داعش در عراق، آمریکایی ها گفتند حضورمان بخاطر جلوگیری از داعش است؛ اما ما و شما دیدیم آنها چگونه مردم مظلوم و بی دفاع عراق را با انجام انفجارهای انتحاری و بمب ها؛ به خاک و خون کشاندند.
,حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم ادامه داد: داعش در این یکی دو سال در مناطق مختلف عراق فعالیت کرد و الحمدالله مردم و دولت عراق در کنار مرجعیت همگی دست در دست هم دادند و موفقیت چشمگیری حاصل شد.
,وی ضمن تاکید بر وحدت و پیروی مردم عراق از مرجعیت، گفت: رهبر معظم انقلاب بعنوان رهبر دنیای اسلام در دیدار اخیرشان با مسوولین عراقی گفتند باید وحدت خود را حفظ کنید و در صورت حفظ وحدت، کسی نمی تواند شما را شکست دهد.
,امام جمعه تبریز بر عشق و ارادت ایرانیان به عتبات عالیات اشاره مجدد داشته و افزود: ایرانیان عشق دارند که آن حرم های مقدس را آباد کنند و هرکسی از روی ارادت به نوعی کمکی می کند و امیدوارم تبریزی ها بتوانند خدمات شایانی در عراق ارائه دهند.
,در ادامه دیدار یکی از خادمان حرم حضرت علی(ع) و حضرت زینب(س) طی سخنانی به روحیه های جهادی شیخ خلیفه الجوهر اشاره داشته و گفت: ایشان علاوه بر تولیت حرم حضرت میثم تمار فعالیت های دیگری از جمله اداره موسسات سرپرستی ایتام و راه اندازی واحدهای تولیدی برای خانواده های بی سرپرست و بدسرپرست را نیز برعهده دارند.
,وی در ادامه به راه اندازی دارلشفا در حرم مطهر حضرت زینب(س) اشاره کرده و از شهرداری تبریز خواستار کمک به ساخت و ساز آن شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه