مدیر عامل کارخانه سیمان کرمان مطرح کرد ؛
اقتصاد ایران نیازمند یک سردار سلیمانی است/تنها راه دور زدن تحریمها تکیه برمبانی دینی اعتقادی است
مدیر عامل کارخانه سیمان کرمان گفت : تنها راه خروج از رکود و اقتصاد بیمار ایران تکیه بر اصول اقتصاد مقاومتی و برگرفته از ایدئولوژی و تفکر بسیجی است ، اکنون ایران نیازمند یک سردار سلیمانی در جنگ اقتصادی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان ؛ حسین باقری فرمانده بسیج کارگری استان در دیداری با مدیر عامل کارخانه سیمان کرمان از زحمات این مدیر توانمند تقدیر و از کارخانه سیمان بازدید کرد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان ,مدیر عامل کارخانه سیمان کرمان در دیدار با فرمانده بسیج کارگری استان کرمان ، گفت : تنها راه خروج از رکود و اقتصاد بیمار ایران تکیه بر اصول اقتصاد مقاومتی و برگرفته از ایدئولوژی و تفکر بسیجی است و اکنون ایران نیازمند یک سردار سلیمانی در اقتصاد است.
,محمدعلی احمدزاد اصل تصریح کرد : شاکله و بدنه بسیج نباید از بین برود و قداست مساجد تنها با تفکر بسیجی و مردمی اش چند برابر می شود تنها راه گذر از دوران فاسد پهلوی ، دفاع هشت ساله و رشد انقلاب در عرصه های نظامی و عبور از بحران های متفاوت سیاسی و برنامه سازی های منافقین همین حضور مردمی در پایگاه های مقاومت بسیج است که بعد ها عنوان ارتش بیست میلیونی را از آن خود کرد.
,وی ادامه داد : تفکر بسیجی در کارت عضویت و کادر بندی خلاصه نمی شود زیرا بسیج یک واژه نیست بلکه تفکری مردمی است که صاحب ایدئولوژی است لذا اکنون باید این تحرکات بسیجی در کارخانه ها احیا شود زیرا مردم در شرایط فعلی تنها با القائات منفی دنیای مادی از تحرکات مخلصانه خود داری می کنند.
,احمد زاداه در ادامه با طرح یک سئوال ، گفت : : اگر اکنون یک نفر از کارگران در کارخانه بیمار شود و یا یک بحران بزرگ در زندگی اش ایجاد شود آیا همان فردی که کمترین حقوق را دریافت می کند ، هرچه دارد را مخلصانه د رطبق نمی گذارد و تقدیم نمی کند ؟لذا روحیه مردم ایران اینگونه است و نباید با القائات منفی و نادرست مردم را از حضور در عرصه های اقتصادی دور کرد .
,وی به جنگ اقتصادی اشاره کرد و گفت : از ۳۸ سال پیش تا کنون ملت ایران را درعرصه های نظامی تهدید کردند و با انواع تحریم ها ی نظامی آن را روبه رو ساختند اما روحیه بسیجی و تلاش فرمانده قوی چون سردار سلیمانی ، متوسلیان ها ، باکری و همت ها اکنون این انقلاب سر پا ایستاده و بهترین ادوات نظامی را در دل خود ساخته است لذا اکنون اقتصاد هم به این نوع سردار ها نیازمند است .
,وی ادامه داد : هنوز کسانی هستند ، باور نکرده اند که جنگ اقتصادی آغاز شده است لذا مرتب نفت فروخته به جایش خلال دندان می آورند یا پول هایشان را با ایجاد صرافی ها به ایران می آورند و عنوان می کنند که تحریم را دور زده ایم نه این غلط است شما خودتان را دور زده اید ، باید این جمله امام را به خاطر تان آورد ،ایشان در زمانی که دشمن اعلام کرد شما را تحریم می کنیم در پاسخ فرمودند ما ملت رمضان هستیم این یعنی دور زدن واقعی تحریم نه ایجاد مسئله برای کشور با واردات کالاهای پست .
,احمد زاده اصل در خصوص فعالیت های کارخانه سیمان کرمان ، گفت : در حال حاضر تولید این کارخانه خوب است اما باید روزی برسد که این کارخانه ها به دست مردم آن هم بسیجی وار اداره شوند انوقت خواهیم دید که هم رشد تولید خواهیم داشت هم انباشت سرمایه و هم ایجاد کارخانه های جدید و به کار گیری نیرو های تازه نفس .
,وی افزود : منش کارگری که از دل مردم آمده این گونه است که می گوید حقوق ما را کم کنید اما چرخ کارخانه را از حرکت نیاندازید لذا اگر این کارخانه به دست مردم هدایت شود و آن را از خودشان بدانند بی شک تمام تلاش خودشان را خواهند کرد ، حتی از سهم خانواده می گیرند تا کارخانه ها را رشد دهند درست کاری که در زمان بعد از جنگ رخ داد ، اما اکنون اینگونه نیست و مردم باید بپا خیزند .
,مدیر عامل کارخانه سیمان کرمان ادامه داد: اکنون کارخانه سیمان کرمان توان فنی بسیار بالایی برای ایجاد طرح های توسعه ایی دارد زیرا افراد و متخصصان خوبی که همه جوان هم هستند را دارد اما متاسفانه این توان در عدم سرمایه لازم مهجور مانده است لذا به جد به دنبال تامین منابع مالی برای طرح های توسعه ایی هستیم .
,اجمد زاده عنوان کرد : کارخانه سیمان توان صادراتی خوبی دارد اما به دنبال صادرات در زنجیره ارزش هستیم زیرا توان ان وجود دارد و دانش فنی را داریم صادرات باید در محصولات سیمان ایجاد شود نه د رخام فروشی و کرینکر ، زیرا الان اکثر صادرات ما خاک است لذا تولید خاک را پایین اوردیم اما محصولات سیمان را افزایش دادیم .
,وی در خصوص اجرای اقتصاد مقاومتی در کارخانه گفت : سرمایه های اصلی این کارخانه که صاحب فکر و دانش بوده اند را بازنشست کرده ایم لذا به دنبال جذب نیروهای متخصص و توانمند در عرصه تولید محصولات متنوع سیمان هستیم و اولین اولویت ما کرمانی ها و بومیان هستند زیرا کرمان افراد صاحب خرد واندیشه کم ندارد .
,مدیر عامل سیمان کرمان افزود : برای تنوع بخشیدن به محصولات این کارخانه نیازمند افراد متخصص هستیم البته برای ایجاد اقتصاد مقاومتی باید یک مدل طراحی شود زیرا اولین اصل اقتصاد مقاومتی تئوریزه سازی آن ان است و بعد مدل سازی و بعد توانمند سازی است لذا اگر اقتصاد مقاومتی تئوریزه نشود ، نمی توان برای شاخصه های آن برنامه ریزی کرد ، زیرا افراد متخصص مادی و معنوی باید بر اساس مولفه هاو شاخص های اقتصاد مقاومتی مشخص شوند و تچهیزات هم برهمین پایه انتخاب شوند لذا با این نوع تفکر تا ۵۰ سال آینده را هم برای رشد یک کارخانه می توان دید و تامین کرد.
,احمد زاده عنوان کرد : اکنون بزرگترین مشکل ما روزمرگی است ، ما در صنایع کشور دچار روزمرگی هستیم و باید از این مقوله فاصله جدی بگیریم و به سمت دید گاه های بلند خیز برداریم این نوع دید گاه همان ارزش افرینی و توانمند سازی است .
,وی ادامه داد : نهاد سازی و تامین زیر ساخت مناسب از مولفه های اقتصاد مقاومتی است و برای ایجاد یک اقتصاد قوی باید کادر سازی و الگو سازی مناسبی صورت بگیرد در این صورت است که روزمری از صنایع رخت بر خواهد بست زیرا افراد متخصص جدیدی با فکرو اندیشه ای تازه با حمایت سرمایه مردمی تلاش می کنند لذا اینگونه شاهد رشد اقتصاد خواهیم بود .
,احمد زاده ادامه داد : سیمان کرمان به علت برند شدن محصولش مورد اعتماد و علاقه مردم کرمان است و مردم این خطه تعلق خاطر خاصی به این سیمان دارند زیرا کیفیت آن هنوز هم تغییری نداشته است و خوب و عالی باقی مانده است .
,وی افزود : ما ۳۰۰ هزار تن از تولید مازاد کارخانه را کم کردیم زیرا تولید زیاد باعث می شود هم کارگر و دستگاه ما مستهلک شود و هم توازن عرضه و تقاضا بهم بخورد ، عرضه زیاد باعث می شد قیمت ها افت کند و خریداری هم وجود نداشته باشددر این صورت یا باید ذخیره کنیم و یا باید صادر کنیم که صادرات اصلا صرفه اقتصادی ندارد .
,وی صادرات در وضعیت فعلی را تاراج منابع نامید و گفت : من نمی دانم این صادارت چیان ایرانی کدام مولفه اقتصادی را د رنظر می گیرند که به این ارزانی محصول را عرضه می کنند؛ در حالی که تمام حامل های انرژی برا ی تولید کننده گران تمام می شود ، کارگر و تجهیزات و آلودگی هوا ، دستمزد پایین کارگر ، و منابع از ماست اما سودش در جیب خریدار لذا چه منطقی می پذیرد که ما منابع خودمان را ارزان برای سیلوهای ذخیره دیگر کشور ها بفرستیم لذا اکنون به دنبال صادرات محصولات سیمان هستیم نه کرینکر مجانی برای خریدار .
,وی در پایان خاطر نشان کرد : صادارت مواد خام در سیمان که کرینکر محسوب می شود بسیار غیر منطقی است لذا ازصادارتی که تنها تاراج منابع ماست صرفه نظر کردیم اما صادارت سیمان و تنوع محصولات خود را همچنان ادامه می دهیم .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه