کسب مدال طلای مسابقات جهانی مبارزات آزاد توسط دانشجوی دانشگاه پیام نور کردستان
لایق عبداللهی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته جغرافیای سیاسی دانشگاه پیام نور مرکز سنندج توانست مدال طلای مسابقات جهانی مبارزات آزاد را که در کشور ترکیه برگزار شد را به خود اختصاص دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کرددانش،لایق عبداللهی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته جغرافیای سیاسی دانشگاه پیام نور مرکز سنندج توانست مدال طلای مسابقات جهانی مبارزات آزاد را که در کشور ترکیه برگزار شد را به خود اختصاص دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرددانش,,
لایق عبداللهی در معیت تیم منتخب استان کردستان به نمایندگی فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی اعزامی به مسابقات جهانی آنتالیا ترکیه در تیرماه ۹۶ شرکت نمود.
,,
این دوره از مسابقات با حضور بیست و یک تیم از کشورهای ترکیه, ایران, عراق, آذربایجان, امارات, تونس, الجزایر, ترکمنستان, روسیه, قزاقستان، گرجستان, داغستان, چچن, بلاروس, فلسطین, مالدیو, مالی, مالزی, رومانی, بلغارستان، لتونی در آنتالیا ترکیه برگزار گردید که در پایان این رقابت ها تیم ترکیه مقام اول, تیم آذربایجان مقام دوم و تیم جمهوری اسلامی ایران با سه طلا و شش نقره و پنج برنز در جایگاه سوم ایستاد.
,,
آقایان حسین کرمی, لایق عبدالهی, پدرام چراغی مدال طلا و فواد محمدی, سجاد رضایی, محمد کریمی, هومن خاتونی, حمید نظامی, ابراهیم خدری مدال نقره و لقمان کیخسروی, فرهاد مراد نژاد,. اشکان صید محمدی و ساکو سعیدیان مدال برنز این مسابقات را از آن خود کردند.
,,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه