عضو مجمع نمایندگان کرمانشاه:
هدف نامه نمایندگان به وزیر اقتصاد درباره واگذاری پالایشگاه کرمانشاه درخواست شفافیت است
نماینده مردم صحنه هرسین و کنگاور گفت: نمی دانم وزیر اقتصاد به چه نامه ای در خصوص واگذاری پالایشگاه از سوی نمایندگان کرمانشاه استناد کرده که همکاران ما در مجلس آن را جعلی می دانند اما متن نامه ارسال شده ای را که شخص بنده تنظیم کردم فقط ناظر به درخواست شفافیت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار مرصاد، در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس که برای بررسی روند واگذاری پالایشگاه کرمانشاه دو روز پیش برگزار شد، به نامه ای از نمایندگان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی استناد کرد که نمایندگان حاضر در جلسه مدعی شدند متن این نامه جعلی است و با چیزی که قبلا امضا کرده اند متفاوت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,متن نامه ای که نمایندگان می گویند با نسخه اولیه امضا شده توسط آنها مغایر است. علاوه بر درخواست شفافیت روند واگذاری حاوی نکاتی مثل تایید تلویحی قیمت واگذاری و تاکید بر اهلیت یکی دیگر از متقاضیان خرید است که شائبه حمایت امضا کنندگان نامه از فردی را به ذهن متبادر می کند که پالایشگاه به او واگذار نشده است.
,گرچه وزیر اقتصاد مدعی شد همه نمایندگان استان کرمانشاه نامه مذکور را امضا کرده اند اما امضای برخی از نمایندگان استان پای نامه دیده نمی شود و برخی دیگر هم معتقد به جعلی بودن نامه هستند.
,این در حالی است که حسن سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مرصاد اصل موضوع ارسال نامه به وزیر را تایید می کند اما با برداشت وزیر اقتصاد از محتوای نامه مخالف است.
,وی گفت: متن نامه ارسالی به وزیر را بنده تنظیم کردم اما آقای طیب نیا بفرمایند از کجای نامه، حمایت نمایندگان از متقاضی قبلی خرید پالایشگاه را استنباط کرده است؟
,نماینده مردم صحنه، هرسین و کنگاور ادامه داد: روز برگزاری جلسه کمیسیون اقتصادی بنده حضور نداشتم و نمی دانم وزیر محترم چه نامه ای را ارائه کرده که نمایندگان حاضر در جلسه آن را جعلی می دانند اما متن نامه ای را که ما به وزیر فرستادیم حاوی نکاتی برای شفافیت واگذاری است نه حمایت از شخص خاص.
,به گزارش مرصاد، متن نامه مورد بحث که توسط وزیر در کمیسیون اقتصادی مجلس قرائت شد قیمت عرضه پالایشگاه در فرابورس را تایید و قانونی و شفاف می داند. این در حالی است که قیمت واگذاری پالایشگاه در مزایده (پس از ناکامی واگذاری در فرابورس) که اکنون به آن اعتراض وجود دارد بالا تر از قیمت عرضه شده در فرا بورس است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه