اما و اگرهای تبریز 2018؛

درخواست استاندار آذربایجان‌شرقی با واکنش معاون رئیس‌جمهور همراه شد/سرمای هوا، بهانه‌ای برای خرید زمان یا واقعیتی تاثیرگذار در برنامه‌ها؟

درخواست استاندار آذربایجان‌شرقی با واکنش معاون رئیس‌جمهور همراه شد/سرمای هوا، بهانه‌ای برای خرید زمان یا واقعیتی تاثیرگذار در برنامه‌ها؟
استاندار آذربایجان‌شرقی خواستار تعویق اجرای برنامه‌های تبریز 2018 شد اما این پیشنهاد از سوی رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور رد گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، صبح امروز در جلسه برنامه ریزی اجرایی 2018 تبریز که در هتل کایا تبریز برگزار می‌شد سخنان مهمی در خصوص رویداد بزرگ فرهنگی و گردشگری تبریز مطرح گردید. در این نشست ابتدا جبارزاده با بیان این موضوع که زمان استارت برنامه‌های 2018 با سرمای تبریز همراه است، از مسئولین امر خواست که اجرای برنامه به چند ماه بعد موکول و از اسفند شروع شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

سپس مرنتضی آبدار، رئیس سازمان میراث فرهنگی استان نیز در تکمیل سخنان استاندار از مسئولین امر خواست که اجرای مراسمات تبریز 2018 به نوروز 97 منتقل شود.

,

پس از این سخنان بود که احمدی ‌‌پور، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور در واکنش به درخواست‌‌های مسئولان استانی برای اجرای تبریز 2018 از غیر مرسوم بودن چنین اقدامی در اجرای برنامه‌های بین الملی سخن گفت و افزود: شرایط اقلیمی توجیهی برای به تعویق انداختن برنامه بین المللی 2018 نیست و همچنین به دلیل نیمه تعطیل بودن کشور در اسفند ماه این کار به صلاح نخواهد بود.

,

در نهایت، پس از کش و قوس فراوان معاون احمدی پور از بررسی درخواست استاندار خبر داد و عنوان کرد: تا یک هفته‌ی دیگر نتیجه‌ی نهایی در این‌باره اعلام می‌شود.

,

به نظر می‌رسد درخواست استاندار برای به تعویق افتادن اجرای تبریز 2018 بخاطر سرما با اینکه خود سرما و برف موجود در آن فصل از سال به عنوان یکی از جاذبه های طبیعی و گردشگری محسوب می‌شود، درخواستی قابل قبول و منطقی باشد اما باید توجه داشت که آیا این تاخیر خللی در ورود گردشگران به تبریز ایجاد خواهد کرد یا خیر؟

,

از طرفی آنچه باعث نگرانی مردم تبریز از طرح چنین موضوعی در اجرا تبریز 2018 شده، این است که آیا واقعا دلیل اصلی چنین درخواستی، سرمای هوا بوده یا عدم آماده سازی زیرساخت‌ها و آمادگی لازم مسئولین برای اجرای این برنامه بزرگ فرهنگی است!

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه