logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی خبر داد؛

بودجه‌ی پروژه‌های «راه‌آهن تبریز-میانه» و «جاده تبریز-سهند» تامین شد

بودجه‌ی پروژه‌های «راه‌آهن تبریز-میانه» و «جاده تبریز-سهند» تامین شد
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از اختصاص بودجه لازم برای پیشبرد دو پروژه‌ی مهم در آذربایجان‌شرقی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، محمد حسین فرهنگی پیش از ظهر امروز در جلسه مشترک ستاد ملی سیاستگذاری و ستاد برنامه ریزی و اجرایی تبریز ۲۰۱۸، با بیان اینکه بودجه لازم برای راه آهن تبریز- میانه تامین شده است، اظهار داشت: بر اساس ماده ۵۸ قطار شهری و حومه بودجه لازم برای مسیر تبریز - سهند اختصاص داده شده و دست وزارت شهر و راه سازی برای تکمیل این پروژه باز است و اختیارات لازم برای این پروژه در دست می‌‌باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی با تاکید بر اینکه مطابق ماده ۵۹ احیا و بازسازی ۲۷۰محله در کشور باید صورت بگیرد، عنوان کرد: در بند ب این ماده ۱۵۰ هزار واحد مسکونی باید بازسازی شود که در تبریز بایستی محلات حاشیه شهر را مورد هدف قرار داد و در دو سال آینده از این اعتبارات برای انجام این اقدامات در تبریز استفاده کرد.

,

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر تصریح کرد: در ماده 61 این قانون آمده است که 10 درصد بافت‌ها باید احیا شوند که این تعداد را می‌توان در دوسال آینده عملیاتی کرده و برای تبریز۲۰۱۸ آماده نمود.

,

وی ادامه داد: 10 درصد ازحاشیه نشینی در این قانون باید سامان دهی شود که می‌توان از ظرفیت تبریز ۲۰۱۸ برای این امر استفاده کرد.

,

عضو هیئت رئیسه مجلس دهم با بیان اینکه در ماده 63 قانون احیا و بازسازی بر مقاوم سازی مدارس تاکید شده است، خاطرنشان ساخت: در این ماده از قانون سه میلیارد دلار ذخیره ارزی برای آن تصویب شده است.

,

وی اضافه کرد: در قانون برنامه در جدول رشد ارتباطات و فناوری بالاترین رشد پیش بینی شده است.

,

فرهنگی همچنین در ادامه از افزایش و ایجاد 80 درصدی خدمات پست بانک در روستاها خبر داد و براز داشت: حدود 300 روستای دارای ارزش تاریخی توسط میراث فرهنگی و با بودجه در نظر گرفته شده باید بازسازی شود.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه