گزارش/

گلایه شهروندان یاسوجی از بی توجهی آبفای شهری/رها کردن دوماهه پروژه فاضلاب یاسوج و به وجود آوردن مشکلات برای مردم+تصاویر

گلایه شهروندان یاسوجی از بی توجهی آبفای شهری/رها کردن دوماهه پروژه فاضلاب یاسوج و به وجود آوردن مشکلات برای مردم+تصاویر
شهروندان منطقه محمودآباد سفلی شهر یاسوج طی تماس های مکرر با این پایگاه خبری از رها کردن دوماهه پروژه فاضلاب در این حوزه خبر دادند و خواستار پیگیری این موضوع در این رسانه خبری شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس شهروندان منطقه محمودآباد سفلی شهر یاسوج طی تماس های مکرر با این پایگاه خبری از رها کردن دوماهه پروژه فاضلاب در این حوزه خبر دادند و خواستار پیگیری این موضوع در این رسانه خبری شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, شهروندان منطقه محمودآباد سفلی شهر یاسوج طی تماس های مکرر با این پایگاه خبری از رها کردن دوماهه پروژه فاضلاب در این حوزه خبر دادند و خواستار پیگیری این موضوع در این رسانه خبری شدند.,

 

,
, ,

به همین منظور خبرنگار این پایگاه خبری به منظور پیگیری این مشکل راهی منطقه محمود آباد سفلی شهر یاسوج شد تا در دو دل های اهالی این منطقه را به گوش مسئولان آب و فاضلاب شهری برساند.

,
, ,
 
,
گردو خاک این پروژه مشکلاتی را برایمان ایجاد کرده است
, گردو خاک این پروژه مشکلاتی را برایمان ایجاد کرده است, گردو خاک این پروژه مشکلاتی را برایمان ایجاد کرده است,

خانمی که یکی از اهالی این منطقه با بیان اینکه دقبل از ماه مبارک رمضان سال جاری این کنده کاری توسط آب و فاضلاب انجام شد، گفت: تاکنون دیگر برای تکمیل . بهسازی این پروژه آب و فاضلاب یاسوج بازدید نداشته و سراغی از آن نگرفته و هر روز باید شاهد افتادگی خودروها به چاله چوله های فاضلاب باشیم.

,
, ,

وی با اشاره به اینکه گرد و غبار حاصل از این پروژه هر روز فرزندان و خودمان را اذیت می کند ، افزود: ما نیاز به آرامش و آسایش داریم و منطقه باید تمیز و پاکیزه باشد که انتظار داریم از مسئولان که زودتر این مسئله را بررسی کنند.

,

بعد از اتمام لوله گذاری فاضلاب پروژه توسط پیمانکار رها شده است

, بعد از اتمام لوله گذاری فاضلاب پروژه توسط پیمانکار رها شده است, بعد از اتمام لوله گذاری فاضلاب پروژه توسط پیمانکار رها شده است,

یکی دیگر از شهروندان این منطقه با بیان اینکه بیش از دو ماه الی سه ماه است که این کنده کاری برای توسعه فاضلاب صورت گرفته است، تصریح کرد: بعد از انجام فاضلاب پیمانکار پروژه را به حال خود رها کرده و هیچ فردی تا حالا پاسخگو نبوده و تاکنون چندیدن تصادف صورت گرفته است.

,
, ,

وی یادآور شد: از همه بدتر گردوخاک حاصل از این پروژه بسیار ما را اذیت می کند و روزانه باید وسایل خونه را تمیز کنیم.

,

گردو خاک حاصل از این پروژه باعث شده که پخت نان از 7 کیسه به 2 کیسه کاهش پیدا کند

, گردو خاک حاصل از این پروژه باعث شده که پخت نان از 7 کیسه به 2 کیسه کاهش پیدا کند, گردو خاک حاصل از این پروژه باعث شده که پخت نان از 7 کیسه به 2 کیسه کاهش پیدا کند,

همچنین کارگر نانوایی محمود آباد با بیان اینکه بیش از یکی دوماه است که آب و فاضلاب کنده کاری را در این منطقه انجام داده است، گفت: روزانه 7 کیسه آرد پخت داشتیم اما به علت همین گرد و خاک حاصل از این پروژه پخت به دو کیسه رسیده و مردم از این وضعیت بسایر ناراحت هستند.

,
, ,

وی افزود: ما از مسئولان می خواهیم نهایتا حداقل به مرکز استان که پایتخت طبیعت ایران است و مکان های گردشگری دارد مشکلات مردم را کمی تا قسمتی حل کنند، ما هشت سال در دفاع مقدس سختی کشیدیم که امروز در آرامش و آسایش باشیم  اما متاسفانه امروز بر اثر ندانم کاری و نداشتن مسئولین در راس هر روز باید شاهد مشکلات جدیدی باشیم.

,

مسئولان فکری به حال مردم محمود آباد کنند

, مسئولان فکری به حال مردم محمود آباد کنند, مسئولان فکری به حال مردم محمود آباد کنند,

همچنین یکی از نوجوانان محمود آباد یاسوج با بیان اینکه با کنده کاری که صورت گرفته، حال و روز خوشی این منطقه ندارد، گفت: امنیتمان خراب شده هر فردی وارد این منطقه میشه سرو صدا میکنه که آیا کسی نیست این وضعیت را درست کند، از مدیران انتظار داریم که فکری به حال مردم محمود آباد بکنند .

,
, ,

وی گفت: تا حالا چندیدن تصادف در این منطقه صورت گرفته  و حتی منجر به دعوا شده و آسایش و آرامش مردم را گرفته است.

,

عمق گود برداری پروژه فاضلاب محمود آباد زیاد است/نمی شود زود گودبرداری ها را پر  و آسفالت کرد

, عمق گود برداری پروژه فاضلاب محمود آباد زیاد است/نمی شود زود گودبرداری ها را پر  و آسفالت کرد, عمق گود برداری پروژه فاضلاب محمود آباد زیاد است/نمی شود زود گودبرداری ها را پر  و آسفالت کرد,

همچنین مدیر آبفای شهری یاسوج در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری که پروژه فاضلاب منطقه محمود آباد شهر یاسوج به مدت یک ماه است که شروع شده است، گفت: با توجه به اینکه عمق گود برداری این پروژه بسایر زیاد است نمی توان نسبت به پر کردن آن اقدام کرد و باید لایه به لایه این کار صورت گیرد تا لوله فاضلاب تغییر تشکل ندهد.

,

قلندری افزود: اگر این گود برداری را لایه به لایه پر نکنیم باعث ایجاد مشکلاتی در لوله زیری شده و از دایره ای شکل به شکل بیضی تغییر شکل می دهد.

,

وی تصریح کرد: این پروژه بعد از اتمام پر کردن این گودال ها باید توسط کارشناسان آزمایش خاک مورد تایید قرار گیرد و بعد از آن آسفالت صورت می گیرد.

,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه