تصویب یک میلیارد ریال اعتبار برای تامین و انتقال آب خمین

تصویب یک میلیارد ریال اعتبار برای تامین و انتقال آب خمین
یک میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات تملک دارایی سال جاری شهرستان خمین برای تامین و انتقال آب در این شهرستان مصوب شد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا محمود قد بیگی،رییس اداره منابع آب خمین در گفتگو با دیار آفتاب ضمن اعلام این خبر افزود:تخصیص این میزان اعتبار برای ادامه پوشش کانال دربند،مطالعه آب آشامیدنی شهرستان و مطالعه خط انتقال پساب فاضلاب به کارخانه سایپا و فولاد هزینه خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیار آفتاب,

وی ادامه داد:این میزان اعتبارات با توجه به بحران خشکسالی در شهرستان جوابگو نیست و چند برابر اعتبار مصوب یاد شده برای اجرای طرح های تامین و انتقال آب در این شهرستان مورد نیاز است.
قدبیگی تصریح کرد:پروژه هایی شامل ساخت سد خاکی دمنه،انتقال آب از سد فرنق به خمین،ساخت سد خاکی شهابیه،تکمیل کانال دربند،تجهیز سد فرنق،بند تغذیه گلدشت،مطالعه و ساخت کانالهای دشت خمین و مهندسی رودخانه خمین نیاز به اعتبارات ویژه دارد.
رییس اداره منابع آب خمین گفت:هم اکنون بحران اصلی این شهرستان کم آبی است و در صورتی که این پروژه ها اجرا نشود و منابع آبی این شهرستان به خوبی مورد استفاده قرار نگیرد با بحران شدیدتر از سال های گذشته مواجه خواهیم شد.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه