logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مخالفت اداره محیط زیست با شروع بکار کردن معدن طلای سقز

مخالفت اداره محیط زیست با شروع بکار کردن معدن طلای سقز
در حالی که قرار بود بعد از سال ها، بزرگ ترین پروژه سرمایه گذاری شهرستان سقز با شروع بکار معدن طلای این شهرستان رقم بخورد، بنا به اعلم یک منبع آگاه، با مخالفت سازمان محیط زیست این پروژه متوقف شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گولان سقز، شهرستان سقز دارای ذخایر معدنی غنی و عالی متعددی می باشد، وجود 7 معدن طلا در این شهرستان نقش بسیار مهمی در توسعه کردستان و همچنین اشتغال زایی برای جوانان این استان خواهد داشت که بالفعل نمودن این ظرفیت ها، همت و تلاش مسئولان را می طلبد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گولان سقز, شهرستان سقز دارای ذخایر معدنی غنی و عالی متعددی می باشد، وجود 7 معدن طلا در این شهرستان نقش بسیار مهمی در توسعه کردستان و همچنین اشتغال زایی برای جوانان این استان خواهد داشت که بالفعل نمودن این ظرفیت ها، همت و تلاش مسئولان را می طلبد, .,

پس از سال ها مطالعه و طی مراحل مختلف اداری، شرکت توسعه طلای کردستان وظیفه استخراج و راه اندازی کانسارهای طلای سقز در زمینه های استخراج و فرآوری کانسارها را عهده دار شد.

,

گواهینامه های اکتشاف کانسارهای قلقله، کرویان و قبغلوجه به اسم شرکت برنده مزایده منتقل شده و برنامه ریزی های لازم برای استخراج و اکتشافات در سقز انجام شده است و دومین سرمایه گذاری بزرگ شرکت شستا در کردستان رقم خواهد خورد

,

براساس اعلام سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان، در این کانسارها 17.3 تن طلای خالص با عیار یک الی 1.2 ppm  (گرم درتن) استخراج می گردد.

,  ppm  (, .,

معدن طلا برخلاف سایر معادن دارای ارزش و مزایای متعددی به لحاظ اقتصادی و اشتغال زایی می باشد، کلیه مراحل استحصال، فراوری، ایجاد کارخانجان جانبی و... باید در همان شهرستان باشد.

, .,

در صورت شروع اقدامات اجرایی و استحصال این معدن می تواند برای بیش از 300 نفر از جوانان و تحصیلکردگان اشتغال ایجاد نماید و در جذب سرمایه گذاری و ترفغیب آنان به حضور در سقز موثر باشد.

,

در حالی که پس از سال ها انتظار، قرار بود این معدن در سال جاری شروع بکار نماید، اما براساس اعلام یک منبع آگاه، ماجرای جالبی رخ داده و پس از چند سال، در روزهای اخیر اداره محیط زیست سقز طی نامه ای مخالفت خود را با شروع بکار این معدن اعلام و دلیل آن را دغدغه حفاظت از گونه ای جانوری اعلام نموده است.

, .,

حال سوال اینجاست آیا در سال های گذشته و حال، ده ها معدن در سقز بهره برداری شده و از جمله در روستای ملقرنی وضعیت نامناسبی بوجود آورده اند، محیط زیست اقدامی پیشگیرانه انجام داده است؟

,

در چند سال گذشته و قبل از صدور مجوزهای قانونی و بهره برداری، چرا محیط زیست تا امروز اقدامی نکرده بود؟

,

آیا همین حساسیت را در مورد برخی تصفیه خانه های دیگر و یا سدسازی ها به خرج داده اند؟ چرا با تعامل و هماهنگی این مسائل حل نمی شود و به مانعی برای سرمایه گذاران تبدیل می شود؟

,

انتظار می آورد با تعامل این مشکلات حل شود، منافع این پروژه اقتصادی در راستای توسعه شهرستان و ایجاد اشتغال مولد بکار گرفته شود.

, .,

 

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه