به همت دو بانوی خیر تهرانی و همکاری سپاه پاسداران؛
سبد غذایی بین نیازمندان جنوب سیستان و بلوچستان تقسیم شد+تصاویر
به همت دو بانوی خیر تهرانی و همکاری سپاه پاسداران، یک کامیون مواد غذایی بین نیازمندان روستاهای "دمپگ" و " بسوت بالا" تقسیم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پاپایا، به همت سپاه شهرستان سرباز و دو تن از بانوان خیر تهرانی یک کامیون مواد غذایی شامل بیش از 150 بسته سبد امنیت غذایی و بهداشتی در میان نیازمندان روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان تقسیم شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاپایا,این کمک ها با هدف تامین حداقل نیازهای بهداشتی-غذایی مردم نیازمند و محروم برخی روستاهای جنوبی توسط دو تن از بانوان خیر تهرانی تهیه شده و به سپاه شهرستان سرباز برای تقسیم ارسال شده بود.
,مسواک و خمیردندان، مواد شوینده و بهداشتی، آرد، عدس، ماکارونی، روغن، سویا و لباس اقلامی بود که در این طرح به دست نیازمندان رسید.
,لازم به ذکر است که خشکسالی های یک دهه گذشته در سیستان و بلوچستان باعث نابودی بخش کشاورزی این منطقه شده و نبود کار، آب شرب، برق و مواد غذایی در روستاهای این استان مرزی باعث بروز مشکلات فراوانی برای مردم محروم سیستان و بلوچستان شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه