فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب :

انتخاب یادمان شهدای بازی دراز به عنوان یادمان برتر کشور

انتخاب یادمان شهدای بازی دراز به عنوان یادمان برتر کشور
فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب از انتخاب یادمان شهدای بازی دراز بعنوان یادمان برتر کشور در سال۹۵خبر دادو گفت:خدمت به راهیان نور تجلی ایمان در عملیات فرهنگی علیه دشمنان اسلام و انقلاب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ پاسدار نجفعلی کرمی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، اظهار داشت: یادمان شهدای بازی دراز به عنوان یادمان برترکشور در سال95 ازسوی سرتیپ پاسدارعلی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین و فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج در سالن 5آذر سازمان بسیج مستضعفین کشورمعرفی گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز،,

 

,

وی افزود: در شکوه تجلی ایمان و خلق حماسه ی عملیات بزرگ فرهنگی راهیان نور و با حضور عاشقانه ره پویان عارف به راه امام شهیدان و شهدای والامقام،توانستیم با مدد روح پرفتوح و ملکوتی امام راحل(ره) و تحت رهبری حکیمانه ی مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) بخش اعظمی از آرمان های مقدس و ارزشمند ایثارگران و شهدای هشت سال دفاع مقدس را با خدمت به زائران سرزمین های نور به منصه ظهور و بروز برسانیم.

,

 

,

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان تصریح کرد: امروز به شکرانه این موفقیت، از مسئول زیارتگاه شهدای بازی دراز سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، آقای نریمان حیدری جهادگر عرصه فرهنگ و اندیشه و خادم عرصه ی راهیان نور، به قدر وٌسع، مراتب سپاس را به جای می آورم.

,

 

,

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای بیش از 85هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه