خادمی :
بازگشت کشور به دوران پیش از مصدق با قراردادهای طولانی مدت/دلایل وزارت نفت برای عقد قرارداد با توتال برای افراد بی اطلاع خوب است
نماینده مردم ایذه و باغملک گفت: هیچ کشوری قرارداد بیست ساله بسته نمی شود. از طرفی آخرین قراداد طولانی مدت کشور، دوران قبل از مصدق و پیش از صنعتی شدن نفت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛هدایت الله خادمی در گفتگو با خبرنگار رهیاب با اشاره به قراداد با توتال و با بیان اینکه از نظر ما سرمایه گذاری در کشور خیلی خوب است و ما با قراداد بستن با خارجی ها مشکلی نداریم، اظهار داشت: ما با شرایط قرارداد مشکل داریم، اشکالات جدی آن را هم گفتیم. در مقابل حرف هایی که آقایان وزارت نفت می زنند برای افراد بی خبر است.
وی افزود: بحث ما این است که توتال رقیب ماست، چرا که صاحب میادین نفتی قطر و شریک قطر است و ما در میادین نفتی مشترک با قطر، در اصل با توتال شریک هستیم. از این رو توسعه میادین نفتی توسط توتال امکان ندارد.
نماینده مردم باغملک و ایذه گفت: ایراد کار این است که توتال در آنجا رقیب ماست. از سوی دیگر توتال در گذشته برای آغاز فاز یازدهم پارس جنوبی با ما تفاهم نامه امضا کرده بود. ولی به محض اینکه گاز میادین ما به سمت قطر مهاجرت کرد، پایبند به تفاهم نامه نشد. درصورتی که الان گاز میادین قطر به سمت میادین ما سرازیر شده و در چنین حالتی مجددا توتال حاضر به همکاری شده است.
وی با اشاره به عدم عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری در بحث سرمایه گذاری خارجی، عنوان کرد: در هیچ کشوری قرارداد بیست ساله بسته نمی شود. از طرفی آخرین قراداد طولانی مدت کشور، دوران قبل از مصدق و پیش از صنعتی شدن نفت است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه