امام جمعه شهرستان بم:
عنوان مناسب برای سالروز تصویب برجام، بدعهدی آمریکا و اعتماد به دشمن است/ چرا باید در مقابل ابراز دشمنی های صریح کوتاه بیاییم و امتیاز بدهیم؟
حجت الاسلام والمسلمین دانشی گفت: به نظر می رسد عنوان شایسته برای 23 تیر و سالروز تصویب برجام، به جای تعامل با دنیا، روز بدعهدی آمریکا است؛ روز تعامل با جهانخواران و روز خوش خیالی و اعتماد به دشمنان این مرز وبوم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین قاسم دانشی در گفتگو با ناب نیوز در خصوص عنوان روز 23 تیرماه به نام تعامل وگفتگوی سازنده با دنیا گفت: اقدام شورای عالی انقلاب فرهنگی در نامگذاری روز تصویب برجام به عنوان روز تعامل وگفتگوی سازنده با دنیا جای شگفتی و تعجب دارد؛ آقایان بگویند چه کار بزرگی انجام داده و نهادینه کردند که اقدام به نامگذاری این روز بااین عنوان کردند؟
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز ,امام جمعه شهرستان بم تصریح کرد: مگر در زمان حضرت امام (ره) یا هم اکنون در زمان زعامت رهبر معظم انقلاب تاکنون کار ایران مبتنی بر تقابل ودشمنی با دنیا بود که حال در برجام و پسابرجام جای خود را به تعامل و گفتگو بدهد؟
,وی تاکید کرد: برای ما فصل الخطاب و معیار، راه امام و فرمایشات ایشان و مقام معظم رهبری است؛ ما در زمان حضرت امام با دنیا رابطه داشتیم اما در مقابل زیاده خواهی دشمنان از جمله آمریکا با قاطعیت تمام ایستادگی کردیم؛ امام فرمود رابطه ما با آمریکا رابطه گرگ و میش است.
,حجت الاسلام والمسلمین دانشی بیان کرد: رهبری نیز همواره تاکید کردند که من طرفدار قطع رابطه با غرب نیستم؛ همه می دانند من 8 سال رئیس جمهور بودم و باهمین کشورها نشسته و برخاست کرده ام؛ ایشان در ادامه می فرمایند الان هم همینجور است؛ از جمله برنامه های مهمان های رئیس جمهور ملاقات با بنده است که با هم حرف زده و تفاهم می کنیم.
,وی با اشاره به اینکه ما مخالف ارتباط با غرب نیستیم اما مسئله این است بدانیم با چه کسی تعامل می کنیم و طرف ما چه کسی است، اظهار داشت: به نظر می رسد عنوان شایسته برای 23 تیر و سالروز تصویب برجام، به جای تعامل با دنیا، روز بدعهدی آمریکا است؛ روز تعامل با جهانخواران و روز خوش خیالی و اعتماد به دشمنان این مرز وبوم است.
,امام جمعه بم با تاکید بر اینکه برجام را سیاه مطلق نمی دانیم، عنوان کرد: نادیده گرفتن زحمات آقایان بی انصافی است و از تمام خدمات رئیس جمهور و همکارانش در عرصه های مختلف تشکر می کنیم اما نباید فراموش کرد ما چه دادیم و چه گرفتیم؛ چرا آقایان اندک ها را بزرگ می کنند و آنچه را که به دشمن دادیم بیان نمی کنند؟ چرا نمی گویند که علیرغم همه تعهداتی که انجام دادیم، آنها در برابر آن چه کردند؟
,وی افزود: دولتمردان و حامیان آنها پاسخ دهند که آیا ابراز دشمنی دشمنان نظام به ویژه غربی ها و آمریکا، پس از برجام بیشتر شده است یا خیر؟ آیا برجامی که گفتند با تصویب آن همه تحریم ها لغو خواهد شد، نقض شده است یا خیر؟ علیرغم نقض های متعدد برجام از سوی برخی کشورها و درراس آنها آمریکا، آیا از روح و جسم برجام چیزی باقی مانده یا خیر؟
,حجت الاسلام والمسلمین دانشی ابراز کرد: چرا آقایان برای کم کردن بار مسئولیتی که بردوش دارند، نام رهبری را بر زبان می آورند در حالیکه علیرغم هشدارهای مکرر مقام معظم رهبری که فرمودند به مذاکره خوشبین نیستم، به دشمن اعتماد کردند.
,وی یادآور شد: دستورالعمل رهبر انقلاب در پاسخ تبریک ریئس جمهور به مناسبت تصویب برجام، حاوی 9 بند بود؛ حال آقایان پاسخ دهند چقدر به این موارد عمل شده است و حال که با دستپاچگی به همه تعهدات عمل کردیم؛ چه ضررهایی متوجه نظام شده است؟
,امام جمعه بم با انتقاد از اینکه باید برای تعهدات نیم بند طرف مقابل التماس کرده و سفرهای متعدد با واسطه و بی واسطه صورت گیرد، اذعان داشت: اینها ناشی از نادیده گرفتن فرمایشات رهبر معظم انقلاب است؛ معظم له می فرمایند اگر درمقابل دشمنی دشمنانمان بااقتدار نایستیم، مارا خواهند بلعید؛ بهرحال دشمن دشمن است و ماباید در برابر آن مراقب باشیم.
,وی با بیان اینکه دشمنان ما قبل و بعد از برجام هیچگاه دشمنی خود را مخفی نکرده اند، تشریح کرد: دولتمردان آمریکا این روزها حرف از براندازی نظام می زنند؛ این چه تعاملی است که همیشه ما باید کوتاه بیاییم و امتیاز بدهیم اما آنها نه تنها به تعهددات خودعمل نمی کنند بلکه به صراحت دشمنی را به زبان آورند.
,حجت الاسلام والمسلمین دانشی گفت: این دشمنی برای ما مخفی نبود؛ رهبری همواره هشدار داده بودند و این خود زنگ هشدارباشی برای افرادی است که به دشمنان قسم خورده نظام اعتماد کردند تا مراقب باشند ازاین پس جلوی ضررهایی که متوجه نظام و ملت می شود، بگیرند.
,وی ادامه داد: گاهی احساس می شود آقایان برای اینکه برای برجام آثاری بتراشند حاضرند تن به برخی تعهدات بدهند؛ درحالیکه بسیاری از کارشناسان به این امر بدبین هستند که ما به چه قیمتی باید تعاملات و تعهداتی داشته باشیم تا برخی موارد را به عنوان دستاورد برجام معرفی کنیم؟
,امام جمعه بم خاطرنشان کرد: دشمن دشمن است و قرآن می فرماید تا وقتی از آرمان و ارزش های خود دست بردار نشوید، آنها دست از دشمنی خود برنمی دارند؛ ما به تعبیر رهبری باید مرزبندی خود را حفظ کرده و به ملت و توانایی خود اعتماد کنیم ضمن اینکه قرار نیست دور خود و کشور دیوار بکشیم بلکه با دنیا تعامل داریم اما تمام دنیا آمریکا نیست که به هرقیمتی در مقابل آن کوتاه بیاییم و قابلیت تعامل با سایر کشورها را نادیده بگیریم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه