logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جانشین فرمانده سپاه تربت حیدریه:

18 گروه جهادی به مناطق محروم تربت حیدریه سفر خواهند کرد

18 گروه جهادی به مناطق محروم تربت حیدریه سفر خواهند کرد
جانشین فرمانده سپاه تربت حیدریه گفت: 18 گروه جهادی با هدف محرومیت زدایی در تابستان امسال به مناطق محروم تربت حیدریه سفر خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار تابان تربت، جانشین فرمانده سپاه تربت حیدریه در حاشیه اعزام گروه جهادی سفیران ولایت به مناطق محروم این شهرستان، این اردوها را فرصت مناسبی برای خود سازی و ارتقای رفتارهای اخلاقی و اجتماعی جهادگران بسیجی عنوان کرد و با اعلام این خبرکه 18 گروه جهادی با هدف محرومیت زدایی در تابستان امسال به مناطق محروم تربت حیدریه سفر خواهند کرد، گفت: فرصت بوجود آمده می تواند نقش مهمی در ترک برخی رفتارهای احتمالی نامناسب و همچنین جهش در فضائل اخلاقی و اجتماعی جهادگران بسیجی داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

 

,

حسن فرستاده اظهار کرد: محرومیت زدائی از چهره روستاها با اندک امکانات و تجهیزات موجود، روحیه انقلابی گری و شعار«ما می توانیم» را در جامعه زنده می کند و باعث می شود تا مردم روستاها در کنار جهادگران بسیجی برای عمران و آبادانی منطقه خود تلاش کنند.

,

 

,

وی درک مشکلات موجود را سومین هدف از برگزاری اردوهای جهادی دانست و گفت: در این اردوها جوانان و نوجوانان بعنوان مدیران آینده انقلاب از نزدیک با مشکلات مردم مناطق محروم آشنا شده و درتصمیم گیری های آینده تاثیر گذار خواهد بود.

,

 

,

لازم به ذکر است؛ جهادگران بسیجی حوزه مقاومت سه ثارالله در قالب گروه جهادی سفیران ولایت و همچنین گروه شهید برونسی حوزه بسیج کدکن بترتیب با حضور در روستاهای اسد آباد رخ و حصار یزدان بمدت یک هفته در عرصه های عمران و آبادانی، بهداشتی و درمانی، آموزشی و فرهنگی فعالیت خواهند کرد.

,

 

,

تابستان امسال بیش از یکهزار جهادگر بسیجی در قالب 18 گروه جهادی، اردوهای جهادی بسیج سازندگی تربت حیدریه را اجرا می کنند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه