logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه اهل سنت هامون:

هر قانونی بدون تایید شورای نگهبان بی ارزش است

هر قانونی بدون تایید شورای نگهبان بی ارزش است
امام جمعه اهل سنت شهرستان هامون عنوان کرد: به دلیل جایگاه والای شورای نگهبان در نظام اسلامی ایران هر قانونی بدون تائید شورای نگهبان بی ارزش است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی عبدالله حسن زهی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: شورای نگهبان در سال ۱۳۵۹ با دور اندیشی و ژرف نگری بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی راحل تاسیس شد و براین اساس به عنوان یکی از ارکان مهم نظام و نقش اساسی در حفظ جمهوریت و اسلامیت نظام دارد.

وی افزود: تفسیر قانون اساسی و پایداری از شریعت اسلامی در قوانین مصوب برعهده شورای نگهبان است و هر قانونی در نظام جمهوری بدون تائید شورای نگهبان فاقد ارزش و اعتبار است.

مولوی حسن زهی خاطر نشان کرد: شورای نگهبان محافظ حقوق مردم و آرای مردم و نماینده مردم جهت صیانت از حقوق مردم است به طوری که بعد از ۳۷ سال از زمان تاسیس شورای نگهبان، این نهاد مقدس نظارت بر انتخابات های زیادی را تجربه کرده و با وجود تمام هجمه ها و اتهامات به ویژه از سوی دشمنان نظام، همیشه وظایف قانونی خود را به بهترین شکل انجام داده است.

امام جمعه اهل سنت هامون خاطر نشان کرد: شورای نگهبان از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون بر ۴۰ انتخابات اصلی و میان دوره ای بدون هر گونه نقصی نظارت داشته و تاکنون هیچ گونه خطایی در این راستا از این شورا دیده نشده است.

مولوی حسن زهی تصریح کرد: با توجه به اینکه شورای نگهبان از ۱۲ عضو شامل ۶ فقیه که با حکم رهبر عزل و نصب می‌شوند و ۶ حقوقدانان که با معرفی رئیس قوه قضاییه و رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتخاب می‌شوند معمولا بدون هر گونه نقصی فعالیت می کند بنابراین تمامی قوانین مجلس شورای اسلامی پیش‌از ابلاغ باید به تأیید شورا نگهبان برسد تا مغایر شرع و قانون اساسی نباشد.

وی با بیان اینکه تأیید صلاحیت نامزدهای تمامی انتخابات سراسری کشور به جز انتخابات شوراهای شهر و روستا از جمله وظایف شورای نگهبان می باشد، تصریح کرد: امسال نیز شورای نگهبان در انتخابات ۲۹ اردیبهشت با درایت کامل یکی از صحنه های شکوهمند، حماسی و بیاد ماندنی را در تاریخ کشور ایجاد کرد.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه