سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد:
آغاز به کار بخش جراحی قلب بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج/خبرهای خوش سرپرست بیمارستان شهید رجایی یاسوج
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت:آبخش جراحی قلب بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج بعد از مدتی فعالیت خود را شروع کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ،اخبار حوزه پزشکی در استان کهگیلویه و بویراحمد را در صبح زاگرس دنبال کنید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,آغاز به کار بخش جراحی قلب بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج بعداز وقفه ای چند ماهه
, آغاز به کار بخش جراحی قلب بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج بعداز وقفه ای چند ماهه,سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از آغاز به کار مجدد بخش جراحی قلب بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج خبر داد.
,دکتر غلامعباس سبز گفت: بخش های جراحی قلب و آنژیو گرافی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج که چندماه گذشته به دلایل مختلفی موقتا غیر فعال شده بود مجددا وارد چرخه خدمت رسانی به بیماران شد.
,وی با اعلام این خبر افزود: بهمن ماه سال گذشته و به دلایل وجود مشکلاتی در حوزه نیروی انسانی و به خصوص فوق تخصص جراحی قلب و اینترونشنیست، این دو بخش مهم و حیاتی که برای اولین بار در سفر دولت تدبیر و امید در مرداد ۹۵ به استان افتتاح و راه اندازی شده بود موقتا تعطیل شد.
,وی تصریح کرد: با پیگیری های سرپرست دانشگاه، معاونت درمان و رئیس بیمارستان امام سجاد(ع)، این بخش ها مجددا در مدار خدمت به بیماران قرار گرفت.
,دکتر سبز در پایان ضمن تشکر از دکتر ملکی، دکتر زینل زاده و تیم همراهشان اظهار امیدواری کرد و گفت: امیدواریم با تداوم این روند، بیماران هم استانی برای انجام آنژیوگرافی و جراحی قلب مجبور به سفر به استانهای همجوار و تحمل مشکلات و هزینه های فراوان نباشند.
,**************
,قابل توجه پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی 1395/8/21
, قابل توجه پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی 1395/8/21,بدینوسیله از افراد پذیرفته شده نهایی آزمون استخدامی مورخ 1395/8/21 این دانشگاه در خوشه های شغلی ماما و فوریت های پزشکی که توسط سازمان سنجش به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام گردیده ، دعوت می گردد جهت تشکیل پرونده گزینشی شخصا با ارئه اصل و تصویر مدارک خواسته شده زیرمراجعه گردد.
,محل مراجعه : یاسوج- بلوار شهید مطهری – ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی (حسینیه دانشگاه )
,زمان مراجعه :
,1- روز یکشنبه 96/5/1 از ساعت 9 صبح تا 15
,عدم مراجعه در تاریخ های ذکر شده به منزله انصراف تلقی می گردد.
,مدارک مورد نیاز (تصویر کلیه مدارک ذکر شده در کاغذ A4 ارائه گردد):
,1- اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه (1 سری)
,2- اصل و تصویر کارت ملی پشت و رو (1 سری)
,3- اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم – ویژه برادران (1 سری)
,4- اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی (1 سری)
,5- اصل گواهی پایان طرح مشمولین خدمت پزشکان یا معافیت طرح یا اشتغال به طرح و تصویر آن (1 سری)
,6- اصل و تصویر مدارک دال بر ایثارگری،
,7- عکس 4*3 رنگی زمینه سفید پشت نویسی شده (4 قطعه)
,8- کارنامه قبولی درج شده در سایت سازمان سنجش (این مورد ضروری می باشد )
,********************************
,راه اندازی بخش شیمی درمانی اطفال در بیمارستان شهید رجایی یاسوج
, راه اندازی بخش شیمی درمانی اطفال در بیمارستان شهید رجایی یاسوج,سرپرست بیمارستان شهید رجایی یاسوج گفت: بخش شیمی درمانی اطفال در بیمارستان شهید رجایی یاسوج در آینده نزدیک راه اندازی می شود.
,دکتر ایرج فتحی افزود: بخش شیمی درمانی اطفال با 3 تخت و به صورت شبانه روزی در آینده نزدیک فعالیت خود را آغاز می نماید.
,وی با بیان اینکه بخش شیمی درمانی بیمارستان شهید رجایی یاسوج با 11 تخت فعال در دو شیفت صبح و عصر فعالیت دارد، تصریح کرد: همچنین بخش شیمی درمانی بزرگسالان که در حال حاضر به صورت سرپایی ارائه خدمت می نماید نیز در آینده نزدیک به صورت بستری خدمات رسانی می کند.
,دکتر فتحی اظهار داشت: الویت اصلی کار بخش درمانی، رسیدگی به مشکلات و دغدغه های پیش روی درمان بیماران است که کادر این بیمارستان نهایت تلاش خود را در این زمینه می نمایند.
,بخش شیمی درمانی بیمارستان شهید رجایی یاسوج با 11 تخت فعال در دو شیفت صبح و عصر با 3 پزشک متخصص آنکولوژی، رادیوتراپی و آنکولوژی اطفال و 5 پرستار به بیماران ارائه خدمت می دهد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه