برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی کیوکوشین در شیراز/ حضور ۵ ورزشکار زرقانی
رقابتهای قهرمانی کشور(انتخابی تیم ملی) کیوکوشین ۲۹ و ۳۰ تیرماه با حضور ۵ ورزشکار زرقانی به میزبانی شیراز برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرقونیا ؛ هفتمین دوره مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی کیوکوشین ۲۹ و ۳۰ تیرماه با حضور ۵ ورزشکار زرقانی به میزبانی شیراز برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرقونیا ؛,این رقابتها در اوزان ۶۰-، ۶۵-،۷۰-،۷۵-، ۸۰-،۸۵-، ۹۰-،۹۵- و ۹۵+ کیلوگرم در بخش مردان واوزان ۵۵-، ۶۰-، ۶۵-، ۷۰- و ۷۰+کیلوگرم در بخش بانوان انجام خواهد شد.
,شایان ذکر است ، این رقابت ها در چهار رده سنی نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان برگزار می شود و مصطفی حیدری و اسماعیل قانع رده سنی بزرگسالان در این رقابت ها شرکت می کند.
,همچنین محمدحیدری رده سنی نوجوانان ،علی حیدری رده سنی خردسالان و آرشام وحیدی رده سنی نونهالان با حریفان رقابت خواهند کرد.
,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه