logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آیت‌الله شاه آبادی در بیمارستان بستری شد

آیت‌الله شاه آبادی در بیمارستان بستری شد
عارف و سالک الی الله آیت الله حاج آقا روح الله شاه آبادی فرزند آیت الله العظمی حاج شیخ محمد علی شاه آبادی و از شاگردان خاص امام خمینی اکنون به علت بیماری حاد کلیوی در بیمارستان بستری شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تابناک، ایشان که در سلوک الی الله از نوادر روزگار هستند سالهای متمادی در حوزه های علمیه تهران، قم و نجف اشرف در محضر آیات عظام  بروجردی، سیداحمد خوانساری، سیدمحمدتقی خوانساری، علامه طباطبایی، آیت الله خویی، حجت و اراکی «رحمت الله علیهم» زانوی شاگردی بر زمین زد و سالهایی بلند نیز به تربیت طلاب علوم دینی همت گمارد و علاوه بر تدریس فقه و تفسیر شاگردان را به سیر الی الله و بهره مندی از مقام ولایت کبری رهنمون می گشتند و از برکت انفاس والایش بسیاری از مومنین متنعم می گشتند، به گونه ای که قریب به چهار دهه قائم الیل و صائم النهار بودند.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

معظم له در جریان نهضت اسلامی همواره همراه امام خمینی بودند و پیشینه مبارزات ایشان به قبل از سال ۴۲ و سعی بلیغ در زمینه سازی حضور امام خمینی در عراق منتهی می گردد.  

,
ایشان پس از اخراج از عراق توسط رژیم بعث و بازگشت به ایران در قم مستقر شده و به تربیت طلاب در حوزه علمیه قم همت گماردند و تا کنون نیز برکت دعاهایشان بسیاری از مومنان متنعم نموده است.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه