رییس اداره تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی ابرکوه خبر‌داد

برگزاری نخستین دوره کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی در ابرکوه

برگزاری نخستین دوره کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی در ابرکوه
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابرکوه از برگزاری نخستین دوره کارورزی ویژه دانش آموختگان دانشگاهی در سراسر کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر زارع رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگو با خبرنگار سرو ابرکوه، از برگزاری دوره کارورزی ویژه دانش آموختگان دانشگاهی خبر داد و گفت: با توجه به بالا بودن نرخ بیکاری دانش آموختگان در مقایسه با نرخ بیکاری کل کشور، اجرای طرح کارورزی یکی از موثرترین راهکارهای افزایش اشتغال پذیری و توسعه اشتغال توأم با مهارت آموزی  برای  دانش آموختگان  دانشگاهی محسوب می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرو ابرکوه,

زارع تصریح کرد: اجرای طرح کارورزی نخستین بار به صورت هماهنگ و با ایجاد بستر های لازم توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری سایر دستگاه های اجرایی مرتبط در سطح کشور به اجرا در خواهد آمد.

,

وی در ادامه اهداف این طرح را، افزایش مهارت و اشتغال پذیری جوانان، تسهیل در جذب و بکارگیری جوانان در بنگاه های اقتصادی، کمک به کاهش هزینه های نیروی کار دربنگاههای اقتصادی و هدایت هدفمند منابع هدفمندسازی یارانه ها در جهت توسعه اشتغال جوانان عنوان کرد.

,

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابرکوه اذعان کرد: دوره زمانی معینی است که طی آن کارورز نسبت به تبادل دانش، کسب تجربه و ارتقاء مهارت در واحد پذیرنده طبق استانداردهای آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اقدام می نماید.

,

گفتنی است علاقمندان به شرکت در این دوره می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات تکمیلی به آدرس الکترونیکی https://karvarzi.mcls.gov.ir مراجعه نمایند.

, https://karvarzi.mcls.gov.ir,

 

,

انتهای پیام/م.ف

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه