با آغاز احداث بلوار 36 متری؛
انتظار چندین ساله ساکنین شهرک دگایران سنندج به سر رسید/ شهردار: پروژه بلوار 36 متری تا پایان سال تمام میشود
ساکنین شهرک دگایران سنندج و دیگر شهرکهای اطراف که چندین سال است منتظر احداث بلوار 36 متری هستند، با آغاز احداث آن امیدوارتر شدهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نوای آبیدر، "منوچهر فخری" شهردار سنندج در جریان بازدید چند ساعته از عملیات احداث بلوار 36 متری شهرک دگایران سنندج گفت: احداث شهرکهای جدید در مسیر شهرک دگایران در چند سال اخیر و همچین عرض کم جاده اصلی دگایران باعث بروز حوادث، ایجاد ترافیک و همچنین نارضایتی ساکنان این مسیر شده بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوای آبیدر,
وی با بیان اینکه جاده اصلی دگایران دارای عرض 6 متری است که طبق نقشه طرح تفضیلی احداث بلوار 36 متری در این مسیر باید اجرا می شد، اظهار کرد: این شهرداری سال گذشته با هدف اتصال جاده ساحلی به بلوار توحید نسبت به اتمام فاز نخست بلوار 36متری دگایران اقدام کرد.
,
شهردار سنندج افزود: فاز نخست بلوار 36متری دگایران دارای طول 850 متری شامل دو لاین رفت و برگشت به عرض 8 متر است که سال گذشته عملیات احداث آن اجرا شد.
,
فخری ادامه داد: با هدف اتصال بلوار توحید به جاده ساحلی و همچین دسترسی آسان ساکنان شهرکهای دادگستری، صدا و سیما، شهرک آب و فاضلاب و شهرک شهرداری عملیات احداث فاز دوم بلوار 36 متری دگایران در دستور کار این شهرداری قرار گرفت.
,
وی تصریح کرد: بلوار 36 متری دگایران دارای دو باند سوار رو به طول 11 متر، رفیوژه وسط به طول 4متر و همچنین احداث پیاده رو به عرض 5 متر است.
,
فخری عنوان کرد: طول پروژه بلوار 36 متری دگایران 900 متر و عرض آن نیز 36 متر است.
,
وی مدت زمان احداث بلوار 36 متری دگایران را پایان سالجاری اعلام کرد و گفت: هزینه احداث این بلوار 20 میلیارد ریال است که از محل اعتبارات داخلی شهرداری تامین شده است.
,
شهردار سنندج تاکید کرد: با احداث بلوار 36 متری گام مهمی در جهت کاهش و روانسازی ترافیک و همچین باعث کاهش زمان سفر در یکی دیگر از مسیرهای سطح شهر خواهیم بود.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه