logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان رضوی:

انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بزرگ‌ترین پدیده فرهنگ‌ساز جامعه ایرانی است

انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بزرگ‌ترین پدیده فرهنگ‌ساز جامعه ایرانی است
معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بزرگ‌ترین پدیده فرهنگ‌ساز جامعه ایرانی است افزود: یکی از رسالت های انتقال فرهنگ باید فرهنگ دفاع مقدس و انقلاب اسلامی باشد که در سند مبنایی آموزش و سند تحول بنیادین نیز آمده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز؛ سید جواد حسینی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی امروز در یادواره 176 شهید نهضت سوادآموزی کشور و 7 شهید نهضت سوادآموزی خراسان رضوی ضمن تکریم یاد و نام 8 هزار رزمنده دفاع مقدس استان و خانواده 12 هزاری ایثار و شهادت در خراسان رضوی گفت: فصل مشترکی که در آموزش و پرورش به عنوان مقوله ای که در تمام شاخه های آن بحث می شود، انتقال فرهنگ است و یکی از جدی ترین کارکردهای مناسب آموزش و پرورش نیز محسوب می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,

 

,

وی مبنای پیدایش فرهنگ را اعتقادات و باورهای ملی دانست و افزود: این دو مورد برای توسعه فرهنگ، از طریق مکانیزم آموزش و پرورش باید به نسل آینده انتقال یابد.

,

 

,

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: دو حادثه بزرگ که اعتقادات و فرهنگ ایرانی اسلامی را در اوج خود به نمایش می‌گذارد، وقوع انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است.

,

 

,

وی افزود: یکی از رسالت های انتقال فرهنگ باید فرهنگ دفاع مقدس و انقلاب اسلامی باشد که در سند مبنایی آموزش و سند تحول بنیادین نیز آمده است.

,

 

,

حسینی خاطرنشان کرد: سه ساحت سیاسی، اجتماعی و اعتقادی آموزش و پرورش، فرهنگ سار و انتقال دهنده فرهنگ ساز است که اجرای آن بر مبنای سند تحول بنیادین وظیفه این نهاد است.

,

 

,

وی با تأکید بر اینکه موارد یاد شده نباید در سطح ایده بماند افزود: انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بزرگ‌ترین پدیده فرهنگ‌ساز جامعه ایرانی است.

,

 

,

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی گفت: سند تحول بنیادین انتقال فرهنگ اصیل ایرانی را به عنوان هدف آموزش و پرورش تمام ساحتی به عنوان راهبرد شناخته است و قطعا روایت انقلاب اسلامی از طریق آموزش و پروش و مشارکت دانش آموزان امکان پذیر است لذا این مسیر برای انتقال فرهنگ باید ادامه پیدا کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه