logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با پخش موسیقی‌های شاد و نقد طنزآمیز مشکلات اجتماعی؛

برنامه جدید سحرگاهی سحرلر در ایام تابستان روی آنتن می‌رود

برنامه جدید سحرگاهی سحرلر در ایام تابستان روی آنتن می‌رود
برنامه جدید سحرگاهی سحرلر در ایام تابستان به تهیه کنندگی حسن بیل افکن هر روز صبح از ساعت 7:45 به مدت 75 دقیقه به صورت زنده همراه مخاطبان سحرخیز شبکه سهند می‌‌‌‌‌‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، در سری جدید این برنامه آیتم‌‌‌های جذاب و مختلفی چون تقویم روز با پرداخت ویژه به رویدادها و مناسبت‌‌‌های آذربایجان، ورزش صبحگاهی همراه با توضیحات پزشکی کارشناس مربوطه و آموزش حرکات ورزشی مختص محدوده‌‌‌های سنی متفاوت، دعوت از مسئولین حوزه‌‌‌های مختلف استان، روانشناسان، متخصص طب سنتی و کارآفرینان موفق استان؛ آیتم مثبت طنز با نگاه طنز و نقادانه به مسائل و مشکلات اجتماعی در شهر؛ لذت گردش در استان با معرفی بخش های دیدنی و گردشگری استان؛ کنترل نامحسوس ترافیک در سطح جاده ها؛ آیتم پیشنهاد غذاهای مفید و مغذی برای صبحانه خانواده ها و آموزش آن در برنامه؛ اجرای موسیقی زنده و پخش موسیقی‌‌‌‌های انرژی بخش و شاد ملی و محلی؛ بخش خبری برنامه با پرداختن  به مطبوعات و عناوین اصلی خبرگزاری‌‌های استان؛ تهیه و پخش گزارش‌‌‌های ویژه در ارتباط با موضوع و مناسبت‌‌‌های روز تقدیم بیننده‌‌های برنامه می‌‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

علی ستارپور کارگردان، حمید رشیدی دستیار تهیه کننده، اکبر رنجبر و ندا حقیری مجری، حسن وکیلی، فرامرز تبک و رحیم عباسیان تصویربردار، فرزاد شهیرلادی و بهروز صابریان دستیاران تصویر، عاطفه محمدی صدابردار و محمدحسین رحیمی دستیار صدا، داریوش رضوان گزارشگر، مرتضی احمدیان موسیقی و بهنام فرشباف و نازیلا علیاری گریمور عوامل برنامه سحرلر هستند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه