شکاف عمیق بین اصلاح‌‌‌‌طلبان و اعتدالیون؛

تبدیل فشارهای خصوصی به جوسازی عمومی/ آیا روحانی تسلیم می‌‌‌‌شود؟

تبدیل فشارهای خصوصی به جوسازی عمومی/ آیا روحانی تسلیم می‌‌‌‌شود؟
سردمداران اصلاحات بعد از عدم اقناع رئیس‌‌جمهور و مقاومت او در برابر خواسته‌‌‌هایشان سعی در به کرسی رساندن مطالبات‌‌‌شان از طریق فشار رسانه‌‌‌ای دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، تشکیل کابینه‌ی دوازدهم و مهره‌‌‌های پیشنهادی برای تصدی پست وزارتخانه‌‌ها، این روزها در رأس اخبار قرار دارد و اظهارات چهره‌های اصلا‌‌ح‌‌‌‌طلب با رسانه‌‌‌ها و توئیت‌‌‌های گاه و بیگاه‌‌شان در فضای مجازی نشان می‌‌دهد شکاف عمیقی بین اصلاح‌‌‌طلبان و اعتدالیون بر سر معرفی وزرا شکل گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج, تشکیل کابینه‌ی دوازدهم و مهره‌‌‌های پیشنهادی برای تصدی پست وزارتخانه‌‌ها، این روزها در رأس اخبار قرار دارد و اظهارات چهره‌های اصلا‌‌ح‌‌‌‌طلب با رسانه‌‌‌ها و توئیت‌‌‌های گاه و بیگاه‌‌شان در فضای مجازی نشان می‌‌دهد شکاف عمیقی بین اصلاح‌‌‌طلبان و اعتدالیون بر سر معرفی وزرا شکل گرفته است.,

نمایندگان تهران که از طریق لیست امید توانستنه‌‌‌اند به مجلس راه یابند، بعد از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس‌‌‌‌‌جمهور مذاکرات‌‌‌‌‌‌‌‌‌شان را برای گماردن نفرات اصلاح‌‌طلب در وزارت‌‌‌‌خانه‌ها آغاز کردند اما برخی از گزینه‌‌هایشان مورد قبول تیم روحانی واقع نشد و همین امر موجب گردید فشارهای خصوصی به فشارهای عمومی تبدیل شود.

,

با نگاهی به رسانه‌‌های اصلاح‌‌طلب می‌‌‌توان فهمید ادبیات آنان در قبال روحانی تغییر یافته و از آنجایی که اعتدالی‌ها با روی کار آمدن عده‌‌‌‌ای مخالفت کرده‌‌‌اند، اصلاح‌‌‌‌طلبان نیز طی پروژه‌ای وضعیت کابینه آینده را بحرانی جلوه داده و به وزرای غیراصلاح‌‌‌طلب دولت یازدهم تاخته‌‌‌اند.

,

هرچند روحانی با معرفی گزینه‌‌های اصلاح‌‌‌‌طلب به مجلس مشکلی ندارد اما سهم‌خواهی این جریان و فشار بر رئیس دولت دوازدهم برای ارائه مسئولیت به افرادی خاص علی‌‌رغم فقدان تجربه و سوابق درخشان، موجب مقاومت روحانی شده است.

,

از سویی دیگر اصلاح‌‌‌‌‌‌‌‌طلبان خواهان اکثریت وزارتخانه‌‌‌‌ها هستند و با معرفی وزیری اصولگرا به مجلس برای کسب رأی اعتماد مخالفند. به همین دلیل نیز مطهری از انتخاب یک فرد اصولگرا به عنوان وزیر کشور در دولت یازدهم انتقاد کرده و بدون آنکه به سوابق او اشاره‌‌‌ای کند، فعالیت رحمانی فضلی را سرانجام یک معامله خوانده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه