وزیر بهداشت در اردبیل؛
بیمه رایگان 12 میلیون ایرانی با طرح تحول سلامت/ جواب قطعی برای حضور در کابینه دولت دوازدهم ندارم
وزیر بهداشت در سفر به اردبیل، گفت: طبق وعده رئیس جمهور طرح تحول نظام سلامت در دولت دوازدهم با جدیت اجرا می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانما ،سید حسن قاضی زاده هاشمی عصر روز چهارشنبه چهارم مردادماه در مراسم افتتاح طرح توسعه کلینیک تخصصی نمین استان اردبیل با اشاره به موفقیت، فواید و برکات چشمگیر طرح تحول نظام سلامت در جامعه گفت: این طرح طبق وعده رئیس جمهور در دولت دوازدهم هم با جدیت اجرا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,وی مهمترین فایده طرح نظام سلامت را کاهش پرداختی مردم دانست و اظهار داشت: این طرح بیمه را به دور افتاده ترین روستاها برد و در حال حاضر در سایه اجرای طرح تحول نظام سلامت، ۱۱ میلیون نفر در کشور رایگان بیمه شده اند و شاهد اضافه شدن ۲۴ هزار تخت بیمارستانی به مجموعه درمانی کشور و احداث ۶ هزار خانه بهداشت در سراسر کشور هستیم.
, در سایه اجرای طرح تحول نظام سلامت، ۱۱ میلیون نفر در کشور رایگان بیمه شده اند و شاهد اضافه شدن,وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت۱۲ هزار پزشک مشغول به کار شدند ودر طول این طرح ۲هزارو ۴۰۰ تخت ویژه تجهیز و تحویل شده است.
,هاشمی در خصوص حضورش در کابینه دولت دوازدهم اظهار داشت: جواب قطعی برای حضور در کابینه دولت دوازدهم ندارم و حضورم در دولت بعد در هفته های آینده مشخص می شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه