فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان‌‌‌شرقی؛

فشار تامین امنیت جامعه بر دوش نیروی انتظامی است/ در سایه‌‌ی تلاش شبانه‌‌‌روزی در مرز۲۷۱ کیلومتری کوچکترین ناامنی نداشتیم

فشار تامین امنیت جامعه بر دوش نیروی انتظامی است/ در سایه‌‌ی تلاش شبانه‌‌‌روزی در مرز۲۷۱ کیلومتری کوچکترین ناامنی نداشتیم
سردار حسن‌‌‌خانی با اشاره به رتبه‌‌ی اول استان در شاخص‌‌‌های امنیتی آرامش امروز جامعه را مدیوتن تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، سردار محسن حسن خانی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه فرمانده مرزبانی آذربایجان‌‌‌‌شرقی ابراز داشت: زمانی که منافقین کوردل از مرزهای غرب کشور عبور کردند و در تنگه زبر شکست خوردند، ثابت شد اگر کسی نگاه چپ به ایران کند چشمانش از حدقه در خواهد آورده می‌‌‌‌‌‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج, سردار محسن حسن خانی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه فرمانده مرزبانی آذربایجان‌‌‌‌شرقی ابراز داشت: زمانی که منافقین کوردل از مرزهای غرب کشور عبور کردند و در تنگه زبر شکست خوردند، ثابت شد اگر کسی نگاه چپ به ایران کند چشمانش از حدقه در خواهد آورده می‌‌‌‌‌‌شود.,

وی افزود: آذربایجان‌‌‌‌‌‌شرقی یکی از استان‌‌‌‌‌های امن کشور است و در آیتم‌‌‌‌‌های مختلف امنیتی وضعیت بهتری را حائز است که به علت هماهنگی و اتحاد میان بخش‌‌‌‌های مختلف استان حاصل شده است؛ سپاه، ارتش، شورای تامین و اطلاعات تمامی ماموریت‌‌‌‌ها را انجام دادند و همدیگر را برای تامین امنیت تنها نگذاشتند.

,

فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان‌‌‌‌شرقی با بیان اینکه در استان‌‌‌های گروه الف که استان‌‌‌های بزرگ کشور است در امورات مختلف مورد بررسی، آذربایجان‌‌‌‌‌شرقی رتبه یک را کسب کرد، خاطرنشان ساخت: امنیت امروز استان مدیون کسانی است که به صورت شبانه روزی و جهادی کار می‌‌کنند و این فشار را پرسنل نیروی انتظامی به دوش می‌‌کشند؛ تمام مسئولین مانند سرباز پای کار هستند و همین امر باعث شده است استان متمایز باشد.

,

وی توضیح داد: افتخار ما این است که شعار نمی‌‌دهیم و با ارزیابی‌‌‌های دقیق بهترین وضعیت امنیتی نه تنها نسبت به گذشته بلکه در تمام ابعاد امنیتی وجود دارد؛ در این راستا هم در حوزه مرزبانی و هم انتظامی این اتفاق افتاده است.

,

این مقام انتظامی مرز هرکشور را به منزله ناموس آن مملکت دانست و بیان کرد: انقلاب اسلامی حرم است و کسی اجازه ورود به حریم این حرم را نمی‌‌دهد، در مرز۲۷۱ کیلومتری کوچکترین ناامنی را نداشتیم و این به منزله عدم طمع دشمن به مرزهای ما نبوده است بلکه نتیجه تلاش‌‌‌های شبانه روزی لست.

,

وی یادآور شد: علی رغم اقدامات وحشیانه‌‌‌‌ای که داعشی‌‌‌‌ها در تهران انجام دادند و قصد رعب و وحشت داشتند حضور مردم در شب‌‌‌‌های قدر و روز قدس بیشتر از سال‌‌های گذشته بود؛ مردم ما ترسی ندارند و این ما هستیم که با ید همگام با مردن شویم زیرا مردم پوزه منافقین را به خاک می‌‌مالند.

,

سردار حسن‌‌خانی در پایان عنوان کرد: از زحمات سردار بختیار تشکر می‌کنم، در سال‌‌هایی که بودند توفیقات زیادی داشتند و برای فرمانده جدید هم آرزوی توفیق دارم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه