فرمانده مرزبانی ناجا در تبریز؛

فردی که شبانه‌‌روز اسلحه قاچاق می‌‌کند، کولبر نیست/ چرا برخی مسئولان دولتی ندانسته علیه قانون مصاحبه می‌‌کنند؟

فردی که شبانه‌‌روز اسلحه قاچاق می‌‌کند، کولبر نیست/ چرا برخی مسئولان دولتی ندانسته علیه قانون مصاحبه می‌‌کنند؟
فرمانده مرزبانی ناجا با بیان اینکه امنیت امروز تبریز مدیون قرارگاه حمزه است، گفت: مرزبانان بدون توجه به حاشیه‌‌سازی‌‌ها در استقلال کامل به وظیفه‌‌شان عمل می‌‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، سردار قاسم رضایی فرمانده مرزبانی ناجا ظهر امروز در مراسم معارفه‌‌ی فرمانده مرزبانی آذربایجان‌‌‌شرقی با اشاره به یاد و خاطره شهدای صدر اسلام، شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، اظهار داشت: باید یاد کنیم از شهدایی که این عزت، امنیت و آرامش را به ما هدیه کردند، هرچه داریم از شهدا، جانبازان و آزادگان و خانواده‌‌هایشان داریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج, سردار قاسم رضایی فرمانده مرزبانی ناجا ظهر امروز در مراسم معارفه‌‌ی فرمانده مرزبانی آذربایجان‌‌‌شرقی با اشاره به یاد و خاطره شهدای صدر اسلام، شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، اظهار داشت: باید یاد کنیم از شهدایی که این عزت، امنیت و آرامش را به ما هدیه کردند، هرچه داریم از شهدا، جانبازان و آزادگان و خانواده‌‌هایشان داریم.,

وی با بیان اینکه در حال حاضر امام خامنه‌ای امید تمامی مستضعفین است، خاطرنشان کرد: امروز بیش از یک میلیون و دویست هزار بسیجی آماده و پا به رکاب در آذربایجان داریم که این‌ها پشتوانه انقلاب هستند.

,

فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به اینکه آذربایجان در عرق دینی و ملی زبانزد است و مردان این خطه در دفاع از مرزها غیور هستند، اذعان داشت: در زمان جنگ استان آذربایجان شرقی کمتر از دو میلیون جمعیت داشت اما ده هزار و پانصد شهید تقدیم انقلاب کرد که این کم نیست و دنیا به داشتن این مردم غبطه می‌‌خورد.

,

وی با بیان اینکه قدرت‌های هسته‌ای در مقام مردم ما حرفی برای گفتن ندارند، افزود: بمب اتم به چه درد می‌‌خورد؟ تک تک این بسیجیان قدرت فراتر از حد تصور دارند، بدون اجبار و یا وظیفه، این یعنی جغرافیای سیاسی انقلاب عمق دارد.

,

سردار رضایی با تاکید بر این که امروز در مقابل قدرت مردم و انقلاب، کاخ سفید وا مانده و توطئه‌‌‌هایشان خنثی شده است، توضیح داد: اینکه ما به امنیت‌مان عادت کرده‌ایم تحلیلگران را مات کرده است، به مسئولین و مردم استان به خاطر این امنیت تبریک می‌گویم.

,

وی با اشاره به اینکه همه ما برای هشت هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرز استان وظیفه پاسداری داریم، تصریح کرد: علی رغم فتنه‌هایی که بعضی کشورهای مجاور ایجاد می‌‌کنند مرزهای ما بیشترین امنیت را دارد، هرچند درگیری‌هایی وجود دارد اما در مقابل تهدیدهای بزرگ چیزی نیست و به صورت کامل امنیت مرزها تامین شده است.

,

فرمانده مرزبانی ناجا در خصوص تهدیدهای مختلفی مانند قاچاق کالا، مواد مخدر، انسان و اسلحه در مرزهای ایران، بیان داشت: کولبر همان مرزنشین است، خودمان توافق کردیم تا برای تامین معیشت در بعضی مرزها چه مقدار کالا بیاورند و ببرند اما کسانی که به صورت شبانه و به واردات اسلحه می‌‌پردازند آیا کولبر هستند؟ کسانی که مسئولیت دولتی دارند چرا ندانسته علیه قانون مصاحبه می‌کنند؟ اینکه حرف‌‌های بی‌‌مغز بزنیم کمال بی‌‌انصافی است و اگر تکرار شود مطمئنا شفاف‌‌تر حرف خواهیم زد.

,

وی افزود: ۲۹تن در چهار ماهه اول قاچاق از مرزها توقیف شده است و نباید حرف‌‌‌های غیر مسئولانه زده شود.

,

فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به اینکه برای مرزبان فرقی ندارد یک معدن طلا باشد یا خاک بی‌‌حاصل زیرا بالاتر از اینها خاک ایران است، تصریح کرد:  شعار مرزبانی من یک انقلابی هستم است و با هیچ گروه سیاسی نیست و از دوران دفاع مقدس در مرزها استمرار دارد و این افتخاری برای مرزبانی است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه