واکنش امام جمعه رامیان به تصویب تحریم های جدید آمریکا؛

برخورد قاطعانه قوای سه گانه و دولت با تحریم های جدید آمریکا/ رفتارهای چندگانه آمریکا باب تمام مذاکرات و مراودات را بر روی خود بست

برخورد قاطعانه قوای سه گانه و دولت با تحریم های جدید آمریکا/ رفتارهای چندگانه آمریکا باب تمام مذاکرات و مراودات را بر روی خود بست
امام جمعه رامیان گفت: اقدام آمریکا در اعلام تحریم های جدید ایران و روسیه، نقض برجام است و لازم است قوای سه گانه و دولت اقدامات مهم و قابل اساسی را انجام دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ حجت الاسلام والمسلمین حسین طاهری امام جمعه شهر رامیان در واکنش به تصویب تحریم های جدید علیه ایران در کنگره آمریکا در گفتگوی اختصاصی با  گل رامیان، گفت:  اقدام آمریکا در اعلام تحریم های جدید ایران و روسیه، نقض برجام است و لازم است قوای سه گانه و دولت اقدامات مهم و قابل اساسی را انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گل رامیان،, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان,

وی اظهار کرد: اصل سیاست آمریکا نسبت به ایران، شکست انقلاب و جبهه مقاومت در منطقه و مسلمانان بوده است.

,

وی افزود: باتوجه به اینکه در  برجام، جایگاه و عظمت ایران  به جهانیان نشان داده شد و همچنین توفیقات جبهه مقاومت در مقابله با تروریستها، و نیز شکست آمریکا با حامیانش در خیلی از سیاستهای توطئه آمیز و منزوی شدنشان، فکر می کنند با این تحریم ها نسبت به ایران و جبهه مقاومت موفق می شوند که خیالی باطل است.

,

حجت الاسلام طاهری بیان کرد: آمریکا متاسفانه بعد از برجام صداقت نشان نداد و در تعامل با دنیا و ایران، بدبینی مردم ایرانرا  به آمریکا بیشتر کرد و با این سیاستهای غلط و رفتارهای چندگانه که اتخاذ کردند باب خیلی از روابط و مذاکره را به روی خود بستند والا مردم ایران با کشورهای دیگر دنبال روابط صلح آمیز هستند.

,

امام جمعه رامیان تصریح کرد: اگرچه موشک های ما و حقوق بشر را بهانه می کنند در صورتیکه حضور آمریکاست که کل منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است و تروریستهای در منطقه با حمایت های آنان ناامنی را بوجود آوردند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه