شهردار شهر گلستان:
مغایرتهای طرح تفصیلی شهرگلستان باید به صورت کامل رفع گردد
شهردار شهرگلستان گفت: در جلسه برگزار شده اصلاح برخی از مغایرتهای طرح تفصیلی شهرگلستان توسط حاضرین مورد بررسی و بحث قرار گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، جلسه کمیسیون ماده 5 شهرگلستان با حضور کریمی، خانم باقری مدیریت مسکن و شهرسازی استان تهران، بیژن سلیمان پور فرماندار شهرستان بهارستان، مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران، بهروز کاویانی شهردار گلستان و جمعی دیگر از مسئولین و کارشناسان شهرستانی در سال جلسات شهرداری گلستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,بر اساس این گزارش، شهردار شهرگلستان در حاشیه این جلسه در گفتو گو با خبرنگار بهارستانه علاوه بر تشکر از حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران و اعضای کمیسیون، اظهار داشت: در طول این جلسه اصلاح برخی از مغایرتهای طرح تفصیلی شهرگلستان مورد بررسی و بحث قرار گرفت.
,وی در ادامه با بیان اینکه طرح تفضیلی در رابطه با شهرسازی نیاز به بررسیهای بیشتر دارد، تشریح کرد: با توجه به فوریتی که در زمان تصویب طرح تفصیلی بوده است برخی ایرادات و مغایرتها در کاربریهای طرح وجود دارد که با واقعیتهای موجود و صلاح شهروندان و شهر همخوانی ندارد و این امر باعث نارضایتی شهروندان از مجموعه مدیریت شهری در صدور پروانههای شهرسازی شده است.
,کاویانی به لزوم رفع مشکلات موجود اشاره کرد، و اذعان داشت: این مغایرتها به بازنگری و اصلاح نیاز دارد که امیدواریم با پیگیریها و جلسات برگزار شده، این مشکلات به ویژه در بافت فرسوده و متراکم شهرگلستان هر چه سریعتر برطرف گردد.
,وی در پایان باتوجه به تصمیمات اخذ شده در طول جلسه برگزار شده، افزود: در این جلسه برخی مشکلات موجود، بررسی و با در نظر گرفتن قوانین و مقررات، تصمیمات لازم اتخاذ و با نظر مساعد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران و اعضای کمیسیون بسیاری از مغایرتها و مشکلات چندین ساله شهروندان مرتفع گردید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه