برترینهای شمشیربازی قهرمانی نوجوانان کشور در بخش فلوره و سابر تعیین تکلیف شد
رقابتهای شمشیربازی قهرمانی نوجوانان کشور با کسب عنوان نخست توسط نمایندگان اصفهان و تهران در بخش فلوه و سابر به پایان رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز؛ رقابتهای بخش فلوره انفرادی پسران با حضور ۳۱ شرکت کننده از ۱۴ استان و پیگیری ۸۱ بازی مقدماتی و ۲۴ بازی حذفی برگزار شد و در پایان ۱۰۵ مسابقه در این بخش، علی امینی از استان اصفهان مقام اول را کسب کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,محمد مسیح تحویلیان از استان اصفهان عنوان نایب قهرمانی را به خود اختصاص داد و عرفان شیخ ریحانی از اردبیل و علیرضا دهقان از یزد نیز به مقام سوم مشترک دست پیدا کردند .
,در اسلحه سابر نیز ۴۱ شمشیرباز از ۱۵ استان در رقابت ها شرکت کردند که پس از ۹۶ بازی مقدماتی و ۳۱ بازی حذفی، امیرحسین شاکر از تهران موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. مهرشاد باقرزنجانی از استان البرز مقام دوم را کسب کرد و سروش شهیدیان از استان گیلان و گلزار شهریار از استان یزد نیز به مقام سوم مشترک رسیدند.
,مسابقات شمشیربازی قهرمانی نوجوانان کشور از نهم مرداد در سالن شهدای پنجم مرداد شهر اراک آغاز شد.
,در مراسمی با حضور رئیس فدراسیون شمشیربازی مدال های قهرمانی ورزشکاران در بخش فلوره و سابر اهدا شد.
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه